Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας – Play off με οκτώ ομάδες φέτος!

62160_10200885510805199_1644730178_n1Δείτε παρακάτω τη συμπληρωματική προκήρυξη της δεύτερης φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος περιόδου 2014-2015

1.-ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Από την Α’ φάση του πρωταθλήματος θα προκριθούν στην Β’ φάση οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) πρώτες ομάδες στην βαθμολογία κάθε ομίλου, σύνολο δηλαδή 8 ομάδες (2 όμιλοι Χ 4 ομάδες =8).

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί με το σύστημα των διπλών αγώνων εντός-εκτός έδρας νοκ άουτ μέχρι τον Τελικό του πρωταθλήματος με ζευγάρια που θα προκύπτουν ύστερα από δημόσια κλήρωση.

2.-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Τα ζευγάρια που θα προκύπτουν από την κλήρωση θα δίνουν αγώνες εντός-εκτός έδρας και θα προκρίνεται για την επόμενη αγωνιστική η νικήτρια των αγώνων. Σημειώνεται ότι τα τέρματα που επιτυγχάνονται εκτός έδρας ΔΕΝ μετρούν ως διπλά. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία βαθμών και τερμάτων θα εφαρμόζεται η διαδικασία των πεναλτι για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας, που θα προκρίνεται στην επόμενη αγωνιστική.

3.-ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Μετα την διεξαγωγη των ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ αγώνων οι δυο νικήτριες ομάδες θα αγνισθούν στον Μεγάλο Τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας και οι δυο ηττημένες ομάδες θα αγωνιστούν στον Μικρό Τελικό για την Τρίτη και Τέταρτη θέση.

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στα ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ.

Σε όλες τις ομάδες των Τελικών θα απονεμηθεί από ένα Κύπελλο και είκοσι (20) μετάλλια.

Από την Ε.Π.Σ.Ημαθιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected