Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βουλγαρία – Προπονητής έκανε…τάκλιν σε παίκτη! (vid)

b82ff1a919c526c7134e7e5088e15c72_LΠαράδειγμα προς αποφυγή ήταν ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας στην αναμέτρηση με την Μπότεφ Πλόβτιβ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το βουλγαρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων  Χοσέ Μούρθια  έκανε ότι περνούσε από το χέρι και το …πόδι του εν προκειμένω για να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς η φιλοξενούμενη ομάδα.
Και  δεν δίστασε για τον σκοπό αυτό να  χρησιμοποιήσει και αθέμιτα για τον ρόλο του μέσα  καθώς σε κάποια φάση του αγώνα με τον  άσο της Μπότεφ  Γιορντάν Χριστόφ να βγαίνει στην αντεπίθεση μπροστά του ο  Μούρθια  σε μία πρωτοφανή για τα δεδομένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ενέργεια  έκανε …προβολή με το πόδι του να μπαίνει περίπου μισό μέτρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ενοχλήσει τον  παίκτη των γηπεδούχων.

Και μπορεί να μην υπήρξε επαφή με τον  τελευταίο αλλά σίγουρα η ενέργεια του τεχνικού  της Λέφσκι  έπρεπε να επιφέρει  κάτι πολύ περισσότερο από την απλή προειδοποίηση που  έκρινε σκόπιμο να του απευθύνει ο ρέφερι του αγώνα.

Για την ιστορία η Λέφσκι νίκησε εύκολα 3-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected