Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το pregame της προημιτελικής φάσης

pre game κυπελλουΌσο πλησιάζουμε στον τελικό του Μαρτίου (πιθανός μήνας διεξαγωγής) τόσο πιο ενδιαφέρον αναμένεται ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου, ειδικά από τη στιγμή που στις οκτώ ομάδες της προημιτελικής φάσης, οι μισές φιγουράρουν στην πρώτη 6άδα της Α1 Ερασιτεχνικής! Η κλήρωση της 10ης Νοεμβρίου του 2014 δεν ανέδειξε το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο και τα τέσσερα ματς παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον, με τα βλέμματα να είναι εκ των πραγμάτων στραμμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας καθώς όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται εντός των ορίων του Δήμου!

Το πιο «ελκυστικό» ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Αχιλλέα Νάουσας και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που θα διεξαχθεί στο Γιαννακοχώρι. Αμφότερες οι ομάδες αποτελούν από τις πρωταγωνίστριες της Α1 Ερασιτεχνικής και αναμένεται ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, ειδικότερα από τη στιγμή που τέθηκαν αντίπαλοι μόλις το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα. Ο πρωτοπόρος της Α1, ΑΣ Ειρηνούπολης θα βρεθεί στον γειτονικό Κοπανό, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΓΑΣ που πρωταγωνιστεί φέτος στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Τοπικό ντέρμπι και στο ΔΑΚ Νάουσας και μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ο ΦΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν τότε 2-0 και να φαντάζουν επίσης ως φαβορί για να συνεχίσουν στον θεσμό. Ενημερώνουμε πως πριν την αναμέτρηση θα βραβευτεί ο Γιάννης Μουρίκι, ως ο MVP της 7ης αγωνιστικής, όπως επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του Imathia Sports News.

Τέλος, στο Ζερβοχώρι ο τοπικός Άτλας (που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά) θα υποδεχτεί την έκπληξη του φετινού θεσμού Μακεδονικό Πλατάνου, με τους «κυανόλευκους» να λογίζονται ως απόλυτο φαβορί, οι «πράσινοι» όμως δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα ειδικά από τη στιγμή που απέκλεισαν τον Ατρόμητο Διαβατού εκτός έδρας.


Οι τέσσερις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26/11/2014 (14.30) και θα υπάρξει LIVE κάλυψη από το Imathia Sports News. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του τελευταίου 24ωρου για τους οκτώ “μονομάχους” :

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου : Χωρίς τους “μόνιμους” Αλέξη Κοτσαγκόγκο και Κώστα Τζίμο οι γηπεδούχοι, αλλά και τους αφούς Αλμαλιώτη που έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας. Αμφίβολος ο Κώστας Ισλαμίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Βασιλειάδης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ποιοι παίκτες θα μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας για το Ζερβοχώρι, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Εκτός ο Χρήστος Πίτος που δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας, αμφίβολος ο Κώστας Τσιάκος λόγω σπουδών. Χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Χαρισούδη και Αλέκο Μπουκλά οι πρωταθλητές, στο repeat της αναμέτρησης του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής.

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης : Μικροπρόβλημα τραυματισμού ο Βασίλης Σιδηρόπουλος για τους “κιτρινόμαυρους”, απών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Θοδωρής Δημούλτσης. Εκτός οι Βαγγέλης Παντζαρτζίδης και Στέφανος Κορυτσαίος για τους πρωτοπόρους της Α1, ερωτηματικό αν θα προφυλάξει μερικούς ο Γιώργος Τυριακίδης ενόψει του ντέρμπι με τον ΦΑΣ Νάουσα.

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ο Γιώργος Σγούρδας, επίσης ερωτηματικό αν θα παραμείνουν στον πάγκο βασικοί για ξεκούραση ενόψει Αγγελοχωρίου. Μοναδικός απών ο “μόνιμος” Γιάννης Ευθυβούλης για τους “κυανοκίτρινους”, επιστρέφει ο Τέλης Ευθυμιάδης.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected