Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
BET

Betarades.gr – Over σε Μαδρίτη και Βασιλεία

Betarades_1000x600Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στο Champions League. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει ορισμένα άκρως σημαντικά παιχνίδια, με το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς να στρέφεται στη Μαδρίτη, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ατλέτικο.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Ζενίτ κοντράρεται με την Μπενφίκα, η Γιουβέντους ταξιδεύει στη Σουηδία για τον αγώνα με τη Μάλμε και η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς. Εκτός έδρας αναμέτρηση και για τη Ρεάλ, απέναντι στη Βασιλεία, η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μονακό, η Άντερλεχτ τη Γαλατασαράι, ενώ στο Λονδίνο, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews για όλους τους αγώνες!

Παράλληλα, επειδή οι αλλαγές και οι εξελίξεις σχετικά με το νομοθετικό καθεστώς για το online στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια είναι διαρκείς, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε σε μία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως το Stoiximan Casino.

Over το Ατλέτικο – Ολυμπιακός

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League από τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης Ολυμπιακός, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Όταν παίζει στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι το απόλυτο αφεντικό. Κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο, είτε αυτός λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης, είτε Μπαρτσελόνα, είτε Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται το «σπίτι» της, το οποίο έχει μετατρέψει σε… κάστρο. Οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό την τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να «κλειδώσουν» την πρόκριση και κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρωτιά. Στο μυαλό των Ισπανών θα βρίσκεται σίγουρα και η εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας των ομίλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-2. Μετά απ’ αυτό το ματς, οι «ροχιμπλάνκος» συνέχισαν με 3/3 νίκες κόντρα σε Μάλμε (2) και Γιουβέντους, σκοράροντας 8 φορές και χωρίς να δεχτούν γκολ. Στην αποστολή ο βασικός στράικερ, Μάντζουκιτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας απ’ το ματς με τη Μάλαγα, έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά.

atletico_osfp_carousel

Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, αναζητούν το «κλειδί» της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση του «Βιθέντε Καλδερόν» θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ και το αν θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν. Εκτός απ’ το εμπόδιο που λέγεται Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ουσιαστικά, ο τελευταίος υψηλής έντασης αγώνας των «ερυθρολεύκων» έγινε στις 4 Νοεμβρίου (22 μέρες πριν) κόντρα στη Γιουβέντους, αφού το ματς με τον Πανθρακικό στις 9 του μηνός έμοιαζε περισσότερο με προπόνηση (5-1), στην οποία μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν κυρίως οι «ρεζέρβες». Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ισπανός κόουτς ετοιμάζει πλάνο «Γιουβέντους». Τριάδα στη μεσαία γραμμή με Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά και Μανιάτη ή Κασάμι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους με πολύ τρέξιμο και να «σπάσουν» το ρυθμό χωρίς λάθη και με εύστοχες πάσες. Αφελάι και Ντομίνγκες μπροστά τους, με τον Μήτρογλου στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός κατά διαστήματα στο Τορίνο, ωστόσο του στοίχισε η έλλειψη κατοχής της μπάλας και τα πολλά λάθη, τα οποία έφεραν πολύ μεγάλη πίεση στα καρέ του.

Πολλά γκολ στη Βασιλεία

Επόμενη επιλογή, το Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης. Εκδίκηση για την ντροπιαστική ήττα της 1ης αγωνιστικής με 5-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει σήμερα η Βασιλεία, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση κόντρα στη «Βασίλισσα». Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τους ομίλους με το… αριστερό καθώς διασύρθηκε στο «Μπερναμπέου» με 5-1 από την Ρεάλ. Στη συνέχεια, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Λίβερπουλ, ωστόσο, τη νίκη κόντρα στους «κόκκινους» διαδέχθηκε η ήττα με 1-0 από τη Λουντογκόρετς. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τους Βούλγαρους στην έδρα της, διασύροντας τους με 4-0. Έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της έχοντας πετύχει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (Λίβερπουλ, Λουντογκόρετς) και θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα το «3Χ3» κόντρα στη Ρεάλ. Παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει πέντε νίκες, ενώ το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», δεν είναι κρυφό πως η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του κόσμου, κάνοντας… πλάκα σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται ήδη στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης, ενώ μόνο με θαύμα δείχνει ότι μπορεί να χάσει την πρωτιά στον όμιλο, καθώς πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να το πετύχει. Προέρχεται από 14 συνεχόμενες νίκες (!) σε όλες τις διοργανώσεις και στόχος της σήμερα δεν είναι άλλος από το να διευρύνει αυτό το νικηφόρο σερί κόντρα στην Βασιλεία την οποία «διέλυσε» την 1η αγωνιστική με 5-1 στο «Μπερναμπέου». Σκοράρει, γενικότερα, κατά ριπάς και είναι χαρακτηριστικό ότι το Over 3.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Μπορεί την έκπληξη η Λουντογκόρετς

Τελευταία επιλογή από το Champions league, το «1Χ» σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ. Οι Βούλγαροι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για τους ομίλους γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Λίβερπουλ, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν στην έδρα τους με 1-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τη σκυτάλη πήρε η νίκη στην έδρα της με 1-0 κόντρα στη Βασιλεία, όπου έγινε έτσι η πρώτη ομάδα από την Βουλγαρία που καταφέρνει να νικήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε πάντως βαριά ήττα με 4-0 από την Βασιλεία. Υποδέχεται σήμερα για πρώτη φορά στην έδρα της αγγλικό σύλλογο, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή, μιας και στα 10 τελευταία της παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πετύχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει γνωρίσει και δυο ήττες. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα.

Σε κατάσταση αγωνιστικής… αποσύνθεσης συνεχίζει να βρίσκεται η Λίβερπουλ, με την αγγλική ομάδα να προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της. Την Κυριακή αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, πλήρωσε για ακόμη ένα παιχνίδι τα αμυντικά της κενά γνωρίζοντας τελικά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Υποχρεώθηκε έτσι στην τέταρτη συνεχόμενη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πλέον ο κίνδυνος του αποκλεισμού της από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ορατός. Το κλίμα στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι το καλύτερο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνο που αποδίδουν ευθύνες στον Μπρένταν Ρότζερς για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Κερδίζει η Άντερλεχτ

Περνάμε στο παιχνίδι της Άντερλεχτ με τη Γαλατασαράι, με την πρότασή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.24. Το μεγάλο comeback που έκανε στο «Emirates» στην προηγούμενη αγωνιστική, όταν από 3-0, ισοφάρισε σε 3-3 στην έδρα της Αρσεναλ, μπορεί να είναι και το αποτέλεσμα που θα της εξασφαλίσει τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Βέλγοι ξέρουν ότι το να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ δύσκολο, ωστόσο κρατάνε την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, στα χέρια τους. Από την άλλη, η έλευση του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο το καλοκαίρι, έφερε ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά η εικόνα της Γαλατά μέχρι στιγμής, μόνο χαμόγελα δεν έχει φέρει. Αν χάσει και σήμερα στις Βρύξελλες, τελειώνει πολύ νωρίς το ευρωπαϊκό ταξίδι και η γκρίνια για τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό, θα μεγαλώσει και άλλο. Θεωρούμε ότι οι Βέλγοι μπορούν να κερδίσουν σήμερα τη Γαλατασαράι, που «χωλαίνει», ειδικότερα μακριά από την Τουρκία, και θα τους στηρίξουμε.

Με «όπλο» την άμυνα η Σεβίλλη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και Eurocup, διοργάνωση από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Σαρλερουά – Σεβίλλη, στο οποίο θα πάμε με το Under 152.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Στην αρχή της χρονιάς η Σεβίλλη ήταν απαράδεκτη ομάδα με μία από τις χειρότερες άμυνες της Ευρώπης. Αυτό έχει αλλάξει άρδην τις τελευταίες εβδομάδες. Πέτυχε τις δύο πρώτες νίκες της στην ACB και ενώ τις ίδιες μέρες ηττήθηκε από Νανσί και Νύμπουρκ στο Eurocup η άμυνά της δούλεψε πολύ καλά. Στα τελευταία τρία της παιχνίδια στην ACB παρουσίασε τα σκορ 77-73 με τη Σαραγόσα, 82-65 με την Εστουντιάντες και το 72-81 με τη Ρεάλ. Οι 153 πόντοι σε παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι κατόρθωμα. Στο Eurocup 68-59 με την Όλντενμπουργκ και ήττες 65-66 και 59-68 από Νύμπουρκ και Νανσί αντίστοιχα. Η βελτίωση της Σεβίλλης ήρθε μέσα από την άμυνα και απόψε θα συνεχίσει το ίδιο αφού αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Η Σαρλερουά δέχεται πολλούς πόντους στα τελευταία ματς και έχει παρατήσει την προσπάθεια. Αναμένεται αμυντικό παιχνίδι απόψε και το όριο των 152.5 φαντάζει μεγάλο. Επιλογή τοUnder 152.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected