Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΠΑΟΚ – 90 λεπτά δρόμος για την πρόκριση!

Με τον Αθανασιάδη να «χτυπάει» δυο φορές στο φινάλε ο «Δικέφαλος» πήρε στην Λευκορωσία τη νίκη που αναζητούσε ώστε να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα

Σε λυτρωτή αναδείχθηκε ο Αθανασιάδης που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο 2-0 του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία επί της Ντιναμό Μινσκ και ο «Δικέφαλος» πλέον θέλει τη νίκη απέναντι στη Γκινγκάμπ στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος που είχαν καθολική υπεροχή, αλλά «χτύπησαν» λίγο πριν το 90’ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν το ματς και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.

mesa1 copy copy copy

«Φλύαρος» ο ΠΑΟΚ

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις αναφορικά με το σχήμα και τους βασικούς του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» παρατάχθηκε με 4-3-3 απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ και τον Γλύκο κάτω από την εστία. Το δίδυμο των σέντερ μπακ αποτελούσαν οι Βίτορ και Κατσικάς, ενώ στα άκρα έπαιξαν οι Σκόνδρας (δεξιά) και Ρατς (αριστερά). Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Αναστασιάδης παρέταξε τους Τζανδάρη, Τζιόλη και Κάτσε, ενώ στην επίθεση τον Αθανασιάδη που αγωνίστηκε στην κορυφή πλαισίωσαν οι Περέιρα και Σαλπιγγίδης στην αριστερή και δεξιά πτέρυγα, αντίστοιχα.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία μόλις στο 3’ με τους Αθανασιάδη και Περέιρα. Από κει και πέρα οι παίκτες του Αναστασιάδη διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή, περιορίζοντας την Ντιναμό στο μισό γήπεδο. Με τον Γλύκο να έχει ρόλο… θεατή και τους 4 της άμυνας να μην έχουν… πολλή δουλειά, οι 3 του κέντρου και της επίθεσης «φαίνονταν» περισσότερο. Ωστόσο, μετά το πέρας του πρώτου 20λεπτου, όπου ο «Δικέφαλος» δεν απείλησε ξανά, οι γηπεδούχοι διατηρούσαν με σχετική ευκολία τους κινδύνους μακριά από την εστία του Ιγκνάτοβιτς.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected