Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

SKODA Ξάνθη Κ17 – Βέροια Κ17 2-0

6c04e2131d620d7121529eaf6d69bb9c_LΜία ακόμη καλή εμφάνιση παρά το εις βάρος της σκορ σημείωσε η Κ17 της Βέροιας. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη ηττήθηκε στα Πηγάδια από την αντίστοιχη της SCODA Ξάνθης, που και φέτος λογίζεται εκ των φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο η ομάδα του νομού μας κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της, είχε καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές ενώ απείλησε περισσότερες φορές επιθετικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των δύο στόπερ των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηπαρασίδης βρέθηκε απέναντι από τον Σαββίδη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατάφερε με προβολή λίγο πριν την ανάπαυλα, να διπλασιάσει τα τέρματα του και ενώ ο Τσιμπρής απέκρουσε αρχικά το σουτ του Θεοδωρίδη.

Στο δεύτερος μέρος η Βέροια είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Καραγιάννη και Σαμιώτη, ενώ η SKODA είχε δοκάρι στο 58′ με τον Δοξάκη. Το παιχνίδι στο διάστημα αυτό ήταν αρκετά θεαματικό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ ωστόσο το 2-0 του πρώτου μέρους παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Κώστα Τερζανίδη έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Χριστοφορίδη παραμένει στην τ7η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης (Δανδανίδης – Ανδρεόπουλος) της ΕΠΣ Θράκης.

Συνθέσεις

SKODA Ξάνθη Κ17: Σαββίδης, Σπυριντόνοφ, Δράμπαλης, Μπάτζιος, Πεταλωτής, Φιλιππίδης (82’ Καλογιάννης Δ. του Π.), Παπάζογλου (85’ Χασάνογλου), Παπαδόπουλος Λ. (46’ Δοξάκης), Παπαδόπουλος Δ. (65’ Καλογιάννης Δ. του Β.), Καπτέλι, Θεοδωρίδης (74’ Τζιτζιφάκος)

Βέροια Κ17 : Τσιμπρής, Πήκος, Καραμπίνας (88′ Σαρακατσιάνος), Τσουλχάι, Τσιούχας, Μαντός, Κουτρουλιάς (85′ Χαλβατζής), Στογιάννης (70′ Δόρης), Σαμιώτης (65′ Σαχινίδης), Χατζηπαρασίδης, Νικόπουλος (55′ Καραγιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected