Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ Γυναικών – Λογδανίδου και Μούρνου στην αποστολή για Ζυρίχη

ΕΛΛΑΔΑ-–-ΣΕΡΒΙΑ-ΧΑΝΤΜΠΟΛ_4340Για τη Ζυρίχη της Ελβετίας αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (2/12), από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η αποστολή της Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών, με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη (3/12, 18:45) κόντρα στη Λευκορωσία. Από τον όμιλο η πρώτη ομάδα προκρίνεται στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Γιάννης Στρατάκης, προπονητές οι Σωκράτης Βακάλης, Μενέλαος Δανήλος, φυσιοθεραπευτής ο Παύλος Καλαβάζης και απεσταλμένος Δημοσιογράφος του ΠΣΑΤ ο Παναγιώτης Χαραλάμπους.

Οι 16 αθλήτριες που επελέγησαν: Βασιλειάδου Αθηνά (H.V DOS-NDL), Λογδανίδου Μάρθα (HSG Bensheim), Λάμπρου Μαργαρίτα, Τσομπανίδου Χρυσούλα (Πανόραμα), Στρατάκη Αθανασία (Αμύντας), Δημητρίου Σοφία, Μπαλάφα Βάια (Αναγέννηση Άρτας), Κεπεσίδου Μαγδαληνή, Κωστοπούλου Αθηνά, Τσακάλου Λαμπρίνα (Νέα Ιωνία), Μούρνου Ελένη, Χατζηπαρασίδου Μαρία (Ορμή Πάτρας), Μάστακα Ελισάβετ, Νούλα Μυρτώ, Παπαδοπούλου Μαρία, Ράτσικα Νίκη (ΠΑΟΚ).

Το πρόγραμμα της Εθνικής

Τετάρτη 3/12 (18:45) Λευκορωσία- Ελλάδα
Πέμπτη 4/12 (18:45) Ελλάδα- Σλοβενία
Σάββατο 6/12 (15:30) Ελβετία- Ελλάδα

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected