Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Παναχαϊκή (1-2) Νέα εντός έδρας ήττα για Νικόλτση και Πετράκο

PanachaikiΕύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Παναχαϊκής, που επικράτησε στην Κρήτη της Επισκοπής με 2-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. 

Οι Πατρινοί κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση, αφού μόλις στο 25 ο Ντα Κόστα άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην συνέχεια, το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο δύσκολο, αφού στο 32′ απεβλήθη από τον πάγκο ο προπονητής της Επισκοπής, ενώ το τρίποντο για τους Πατρινους κλείδωσε ο Μαρουκάκης στο 41′ με κοντινή προβολή.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με τον Μποτωνάκη στο 89′, παρόλο που από το 75′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μαραθιανός είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (46′ Μανουσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46′ Δρακάκης), Ράντοβιτς (67′ Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (55′ Ζλατκόφσκι), Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα, Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected