Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Προπονητής ο Γκούμας!

d4adb725174cc00cca38e9ca6fafdcca_LΝέος προπονητής στην Εθνική Νέων αναλαμβάνει και επίσημα ο Γιάννης Γκούμας, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία ενέκρινε την πρόταση για την πρόσληψή του και ο 39χρονος πρώην διεθνής άσος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Νέων. Ο Γκούμας έχει μικρή εμπειρία ως πρώτος προπονητής, καθώς εργάστηκε για λίγο στην Πεύκη, ενώ στη συνέχεια ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ χρέη προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γκούμας.

Ο Γιάννης Γκούμας γεννήθηκε στις 24/5/1975 στον Αμπελώνα Λάρισας. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών στις 3/2/1999 στον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία 2-1. Συνολικά, κατέγραψε 45 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη». Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004. Επίσης, συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το EURO 2008, ενώ το 1998 αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελπίδων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected