Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Σαλτουρίδης : “Το ”ταξίδι” είναι μακρύ, είναι σε εξέλιξη, είναι δύσκολο…”

DSCN9905Μία μίνι αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας αλλά και την αντιμετώπιση από τον φίλαθλο κόσμο, παρουσίασε μέσω της σελίδας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο facebook, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σαλτουρίδης. Αναλυτικά :

“Η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έχει φέρει κλίμα ευφορίας στις τάξεις των φιλάθλων μας, οι οποίοι αγκαλιάζουν και στηρίζουν ολοένα και περισσότερο την όμορφη προσπάθεια Διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών και όπου και αν παίζουμε, κερδίζουν με την παρουσία τους τη ”μάχη” της κερκίδας, δίνοντας μεγάλη ώθηση στους παίκτες μας.

Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι και για τη συνέχεια θέλουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους κοντά μας, αλλά και – όπως έχουμε πει και παλαιότερα – ιδιαίτερη θα είναι η χαρά μας αν οι παλιοί Παράγοντες στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το ”ταξίδι” είναι μακρύ, είναι σε εξέλιξη, είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από όσα προγραμματίσαμε πριν 2,5 χρόνια. Δεν πετάμε στα σύννεφα, παραμένουμε προσγειωμένοι και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε κάθε αγώνας να είναι μια γιορτή για το χωριό μας, έστω και μέσα από τις μικρές χαρές που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Έτσι κι αλλιώς, στην ομάδα έχουν μπει (αγωνιστικά-οργανωτικά και λειτουργικά) γερές βάσεις και το μέλλον της φαίνεται λαμπρό.

Και πάλι ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και συνεχίζουμε όλοι μαζί (Διοίκηση-προπονητής-ποδοσφαιριστές-φίλαθλοι), γιατί μόνο έτσι και με συλλογική προσπάθεια, η όμορφη αθλητική μας οικογένεια θα γίνει ομορφότερη και ισχυρότερη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected