Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Τρία ματς σήμερα

3d00a23724da4e8f41af04183a31c3bc_60006Με το ντέρμπι των πρωτοπόρων να κλέβει την παράσταση στην πρώτη μέρα της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Πέμπτη (4/12) με τρεις αναμετρήσεις.

Και πλέον τα φώτα στρέφονται από το Φάληρο στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός μετρά δυνάμεις επιδιώκοντας το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 17.15, ώστε να προσπεράσει την Καλλονή, να μην ανησυχεί για το τι θα κάνει ο Αστέρας Τρίπολης και να… καθίσει μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι Αρκάδες φιλοξενούνται από την ουραγό Νίκη στον Βόλο…

Η αυλαία, πάντως, πέφτει στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ στις 19.30 να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο κρητικό ντέρμπι.

Αναλυτικά:

15.00 Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης

Στη Νέα Σμύρνη (30/11) προσπάθησε να δυσκολέψει τον Πανιώνιο, ωστόσο για μία ακόμα αγωνιστική η Νίκη έμεινε χωρίς βαθμό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Μόλις 4 βαθμοί στο πρωτάθλημα για τους Βολιώτες, που διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση με 4 τέρματα και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 20.

Απόντες για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι οι Λάουκς, Σκούρτης, Ταμπάκης και Σταμπολζίεφ. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, η αμυγδαλίτιδα έβγαλε νοκ άουτ τον δεύτερο, ενώ ο 21χρονος τερματοφύλακας χτύπησε στο δάχτυλο την Τρίτη. Τέλος, στο στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Αυστραλός επιθετικός.

Η αποστολή: Ταΐρης, Δήμιζας, Καρασαλίδης, Ίβενς, Τζιώρας, Σωτηράκος, Αργυρίου, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Κορέτα, Μέτσε, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μαχλελής, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροτζέριο, Κανταρτζής, Μαρινάκης.

Μόλις 2 βαθμούς μακριά από την 3η θέση είναι ο 7ος Αστέρας Τρίπολης, που θέλει να ξεμπερδεύει με τη Νίκη, για να επικεντρωθεί στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (7/12).

Επιστρέφει στην αποστολή των Αρκάδων ο αρχηγός της ομάδας Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (1-4) στην Κρήτη. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται ο Μπαντιμπανγκά, που ταλαιπωρείται από ίωση, και οι τιμωρημένοι Γιαννιώτας και Σανκαρέ.

Η αποστολή: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιεμπί, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Πάρα, Μπακασέτας, Μούκαμ.

17.15: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Έπειτα από μία νίκη επί της Κέρκυρας (1-2) και μία ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (0-0) εκτός έδρας, ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο Αγρίνιο για να αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό. Στους 14 βαθμούς το σύνολο του Μάκη Χάβου, που έχει αποδείξει ότι δύσκολα δέχεται γκολ, έχοντας 9 τέρματα παθητικό, τα 5 στο γήπεδό του.

Χωρίς τον Ρουμπουλάκου θα παραταχθούν τα «καναρίνια», αφού ο αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους τραυματίες Μορένο και Θεοδωρίδη, ενώ από την άλλη υπολογίζεται ο Μύγας.

Η αποστολή: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Μύγας, Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Στην έδρα όπου «γκέλαρε» ο Ολυμπιακός (1-1) και πήρε τρίποντο ο ΠΑΟΚ (0-1) δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός, ενώ ακολουθεί η Τρίπολη, εκεί όπου επίσης πήραν βαθμό οι «ερυθρόλευκοι» (0-0). Επομένως, οι «πράσινοι» θέλουν μόνο θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, για να προσπεράσουν την Καλλονή στον πίνακα και να μείνουν μόνοι στην 3η θέση και να πάνε με άλλον αέρα στο ματς με τους Αρκάδες.

Ο Πράνιτς έμεινε στην Κροατία έπειτα από σχετική άδεια που πήρε, επομένως δεν είναι στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, όπως επίσης και ο τραυματίας Σπυρόπουλος και ο ανέτοιμος Ατζαγκούν.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.

19.30: ΟΦΗ – Εργοτέλης

Το σπουδαίο διπλό επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (1-2) ακολούθησαν τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, επομένως το τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη είναι ο μοναδικός στόχος των «ασπρόμαυρων», αν θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό αλλά και τη νίκη επί του Λεβαδειακού (7/12) ζήτησαν και οι 100 περίπου οπαδοί, που επισκέφθηκαν την ομάδα την Τετάρτη (3/12) στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Τζενάρο Γκατούζο μετρά σημαντικές απουσίες, αφού εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, ο τιμωρημένος Αντελέγιε αλλά και οι Μπανούσης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Γιαγκιόζης και Φερούζ.

Η αποστολή: Λόρια, Αγριμάκης, Φαζός, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Απόνιο, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης, Μιλιάζες, Μερεμπασβίλι.

Χειρότερη άμυνα (21 γκολ) και από την ουραγό Νίκη Βόλου έχει ο Εργοτέλης, ο οποίος πηγαίνει από ήττα σε ισοπαλία, αγνοώντας τη χαρά της νίκης από τις 21 Σεπτεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει με 4-1 των Βολιωτών στη Μαγνησία. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν στο κρητικό ντέρμπι για τους τρεις βαθμούς, για να απομακρυνθούν από τη 17η θέση, αφού διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά γι’ αυτούς.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν για τον Παύλο Δερμιτζάκη, που απέκλεισε από την αποστολή τον Βλαχοδήμο, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος ύστερα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Η αποστολή: Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσο, Μέγι, Καζναφέρης, Μπαμ Μπαμ, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Μπουρσέλης, Παμλίδης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Κούτρης, Νόσκοβιτς, Ρέντζας, Χαντί, Xαλκιαδάκης.

Η εξ αναβολής 6η αγωνιστική:

Τετάρτη (3/12)

15.00: Πανθρακικός – Πλατανιάς 1-0

17.15: Ξάνθη – Καλλονή 2-1

17.15: Κέρκυρα – Πανιώνιος 1-0

17.15: Ατρόμητος – Βέροια 0-0

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 0-4

19.30: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2

Πέμπτη (4/12)

17.15: Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης

17.15: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

19.30: ΟΦΗ – Εργοτέλης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected