Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 13ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1

Ολοκληρωμένη πλέον η εικόνα στην Α1 Ερασιτεχνική, καθώς προστέθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες με τους εξ αναβολής αγώνες της Τετάρτης. Τα τρία ματς που διεξήχθησαν δεν άλλαξαν την εικόνα στην κορυφή, καθώς ΑΣ Ειρηνούπολης, Μέγας Αλέξανδρος και ΦΑΣ Νάουσα πήραν τις νίκες και καταλαμβάνουν κατά σειρά τις τρεις πρώτες θέσεις. Ωστόσο η αυριανή 13η αγωνιστική περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου και τους νεοφώτιστους από το Αγγελοχώρι, ένα ματς που δίκαια συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της Ημαθίας.

Στα άλλα ματς, μεγάλο το ενδιαφέρον τόσο στη Μελίκη όσο και στο Ζερβοχώρι, ενώ εξαιρετικής σημασίας παρουσιάζονται τα ματς σε Αγία Βαρβάρα και Γιαννακοχώρι.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 13η αγωνιστική :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Ειρηνούπολης : Σαφώς το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η αναμέτρηση του δεύτερου Μέγα Αλέξανδρου με τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης αποτελεί για αμφότερους σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια, καθώς σε περίπτωση νίκης των “πρασίνων”, η πρώτη θέση αλλάζει χέρια δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου ενώ αν οι νεοφώτιστοι αν περάσουν με το “διπλό” από τα Τρίκαλα, κάνουν πολύ σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση καθώς θα έχουν επικρατήσει επί των δύο εκ των τριών διεκδικητών του τίτλου (ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας).

Οι δύο ομάδες προέρχονται από εξ αναβολής αγώνες την Τετάρτη, όπου μπορεί να επικράτησαν και να πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ωστόσο αποκόμισαν προβλήματα ενόψει του αυριανού ματς. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, που ίσως θα οφείλεται στην μεγάλη θέληση του να αγωνιστεί) χωρίς τον παίκτη – προπονητή τους Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα στο Ζερβοχώρι και χρειάστηκε η διακομιδή στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος. Οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί, ωστόσο του τοποθέτησαν κολάρο και του συνέστησαν μία εβδομάδα ξεκούραση και αποφυγή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Στα θετικά για τους γηπεδούχους, η επιστροφή των Κώστα Χαλβατζή και Ηρακλή Ελευθεριάδη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ πολύ καλύτερα νιώθει ο Δημήτρης Σούρλας που αγωνίστηκε χωρίς ενοχλήσεις στο Ζερβοχώρι.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται εκ των σημαντικών μονάδων για το αυριανό ματς. Οι Κώστας Τενεκετζής και Γιώργος Τζεϊρανίδης ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (ο δεύτερος από το παιχνίδι της Τετάρτης στο Παλαιό Σκυλίτσι), ενώ ο Χάρης Συμεωνίδης συνεχίζει να πονά στο δικέφαλο και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός των τριών, απόντες θα είναι οι Στέφανος Κορυτσαίος (αποθεραπεία) και Παναγιώτης Καλφούντζος (στρατιωτικές υποχρεώσεις) αλλά και ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι. Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της 9ης Αυγούστου :

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις μέρες στο ΔΑΚ Νάουσας για τους “κυανόλευκους”, που μετά το εξ αναβολής ματς με τον Φίλιππο Μελίκης, υποδέχονται τους “κιτρινόμαυρους”,  που επίσης αγωνίστηκαν την Τετάρτη (0-2 από τον ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο Γιώργος Σγούρδας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τραυματισμούς ή τιμωρίες, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει την 11άδα που αγωνίστηκε στο ματς της Τετάρτης. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Δημήτρη Κουτσιάδη και Χρήστο Τσίπη του Σιδέρη, που είναι τιμωρημένοι (ο πρώτος αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης), ενώ αμφίβολος είναι και ο παίκτης – προπονητής των “κιτρίνων”, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.


Άτλας Ζερβοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Ζερβοχώρι, όπου ο τοπικός Άτλας (στο δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις μέρες) θα υποδεχτεί τον “δικέφαλο”, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, καθώς το παιχνίδι, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, είναι κομβικό. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” θα μεταβούν στο Ζερβοχώρι χωρίς τους Αλέκο Μπουκλά και Δημήτρη Χαρισούδη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Μπουκλάς του Ελευθερίου, που νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι

 

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Χαρίεσσας : Ένα ακόμη ντέρμπι για τη 13η αγωνιστική. Η βελτίωση της εικόνας των “ερυθρολεύκων” στα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό 6×6 των “κιτρινόμαυρων”, δίνουν διαφορετικό χρώμα στην αυριανή αναμέτρηση, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Ο Γιάννης Κερλίδης, που έχει φέρει μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα η οποία αγωνίζεται με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, σε αντίθεση με τον ομόλογο του στην ΑΕΧ, Δημήτρη Χαλκιά που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λάκη Σαυρίδη, που έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα προφυλαχτεί για τυχόν υποτροπή.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περσινής περιόδου

 

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας –  Εθνικός Κλειδιού : Εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι και στην Αγία Βαρβάρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς μέχρι στιγμής και στοχεύει να…γεμίσει περισσότερο το σακούλι ώστε να μην μπει σε περιπέτειες στο τέλος ενώ αντίθετα οι “κυανόλευκοι”, μετά το σερί των τριών ηττών σε ισάριθμα ματς, έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση και η ανάγκη των βαθμών είναι επιτακτική. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν αύριο χωρίς τέσσερα βασικά τους στελέχη, καθώς Αλέκος Οικονόμου, Χρήστος Λίκα, Σάκης Τέτος και Κώστας Χριστιάς θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που θα μεταβούν στην Αγία Βαρβάρα χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Παρασχόπουλο, ενώ ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης μπορεί πλέον να υπολογίζει τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, που εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών.


 

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Ατρόμητος Διαβατού : Τον ουραγό ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο 8ος της βαθμολογίας Ατρόμητος και η νίκη είναι αυτοσκοπός για το “κυανόλευκο” συγκρότημα. Κι αυτό γιατί, η συγκομιδή των 19 βαθμών θεωρείται μικρή για το σύνολο των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού, ενώ στο αυριανό παιχνίδι οι δύο έμπειροι προπονητές τόνισαν στους παίκτες τους πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τους αντιπάλους, καθώς οι “ασπρόμαυροι” αγωνίζονται πλέον για το γόητρο και χωρίς άγχος. Ο Κώστας Κατσώνης, όπως σε κάθε παιχνίδι για την φετινή σεζόν, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την αρχική 11άδα, ενώ αντίθετα οι “κυανόλευκοι” θα μεταβούν στη γειτονική Κουλούρα χωρίς τους Σάκη Μπάκανο, Γιώργο Κλάψη (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Θωμά Λιλιόπουλο (τιμωρημένος) και Μιχάλη Τσιφλίδη (στρατιωτικές υποχρεώσεις).


 

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας : Για τους τρεις βαθμούς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες στο Γιαννακοχώρι. Οι “κυανόλευκοι” προέρχονται από το πολύ σημαντικό “διπλό” στο Κλεδί και με νίκη στο αυριανό παιχνίδι κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη σωτηρία στην κατηγορία. Ο Τάσος Μπράτσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο αυριανό παιχνίδι, σε αντίθεση με τον ομόλογο του στην ΑΕ Καψόχωρας, Μπάμπη Πιπιλιάρη ο οποίος θα δει τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει στον γιο του Κώστα, που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Λεντιάν Γκρίβα και θα αγωνιστεί κανονικά στο Γιαννακοχώρι.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι, όπως καλύφθηκε από το anthemia.blogspot.gr

 

Φίλιππος Μέσης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Πολύ καθοριστικό παιχνίδι για τους δύο αντιπάλους στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης. Αμφότεροι έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και η νίκη κρίνεται επιτακτική. Ο τεχνικός των “βυσσινί” Γιάννης Γιάννου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Άγγελο Ρόκκο, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ενώ εκτός θα είναι ο Ανδρέας Βαϊναλής για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Λευτέρη Γραμματικό, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα φανεί στο ζέσταμα αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο αρχικό σχήμα.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (6/12) 13ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

antheon31Το pre game της 13ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Ατρόμητος Διαβατού (8)

Φίλιππος Μέσης (15) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (13)

 Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)

 Φίλιππος Μελίκης (10) – ΑΕ Χαρίεσσας (5)

 ΦΑΣ Νάουσα (3) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (11)

 Άτλας Ζερβοχωρίου (6) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4)

 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (7) –  Εθνικός Κλειδιού (12)

Αχιλλέας Νάουσας (9) – ΑΕ Καψόχωρας (14)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected