Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο – Τρομερό γκολ από την Κατρίνα! (vid)

ef9262c16c14f920b59264fc7ef8de68_LΜία πρώτης τάξης και μάλιστα λίαν άμεση δικαίωση για την ανακήρυξη της  ως κορυφαίας παίκτριας στην  Ασία πρόσφερε η Κατρίνα Γκόρι.

Η  Αυστραλή μέσος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ  στον αγώνα της Μπρισμπέιν Ρόαρ  κόντρα στην Καμπέρα Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα της πατρίδας της.

Η  22χρονη που μόλις την περασμένη Κυριακή (30/11) έγινε η μόλις 2η (μετά την  Κέιτ Τζιλ το 2010)  παίκτρια από την μακρινή χώρα της Ωκεανίας που έφθασε σε ανάλογη ατομική διάκριση  ήταν εκείνη η οποία με άπιαστο σουτ από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα  στα δίκτυα των φιλοξενούμενων (που μάλιστα είχαν προηγηθεί) για να γίνει στο 47’ η μεγάλη ανατροπή και το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας της.

Μία απίστευτη βολίδα από την Γκόρι  της οποίας η οικογένεια έχει αθλητικές καταβολές(ο πατέρας αθλητής του ράγκμπι και η μητέρα του νέτμπολ ενώ και τα μεγαλύτερα της αδέλφια δοκίμασαν την τύχη τους στο δημοφιλέστερο των σπορ αν και δίχως με τη δική της επιτυχία) και η οποία για τη διεθνή της διάκριση επικράτησε των δύο σούπερ-σταρ της Ιαπωνίας Άγια Μιγιάμα και Ναόμι Καβασούμι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected