Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Εθνικός Κλειδιού 2-0 (photos)

IMG_3363

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με τους “πράσινους” να επικρατούν στην Αγία Βαρβάρα του Εθνικού Κλειδιού, φτάνοντας τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη αγωνίστηκε με αλλαγές στη σύνθεση της, λόγω απουσιών τις τελευταίας στιγμής και με συνδυασμό με τους τέσσερις που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού (Οικονόμου, Χριστιάς, Τέτος, Λίκα Χ.), δίνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη σημερινή νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν το αρνητικό τους σερί, δεχόμενοι τη τέταρτη διαδοχική τους ήττα ενώ συμπληρώνουν ένα μήνα χωρίς να σκοράρουν!

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν εκατέρωθεν για το γκολ. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο φιλμ του αγώνα, ο Αγροτικός είχε τις περισσότερες επισκέψεις στα καρέ του Μυλωνά, οι “κυανόλευκοι” όμως είχαν καίριες ευκαιρίες που αν κατάφερναν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, η εικόνα του αγώνα θα ήταν τελείως διαφορετική.

IMG_3367

Το φιλμ της αναμέτρησης

7′ Πάσα με στόχο τον Φεζουλά μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο επιθετικός του Αγροτικού δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μυλωνά, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

14′ Πολύ ωραία πάσα του Κιρκιλιανίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Πολυζόπουλος σε καλή θέση, η μπάλα άουτ.

16′ ΓΚΟΛ! Ο Μυλωνάς εκτελεί το ελεύθερο, ο Κοτσογιαννίδης κάνει τη δυνατή κεφαλιά – πάσα, ο Φεζουλάς βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και προ του Μυλωνά που έκανε έξοδο να απομακρύνει πέρασε με πλασέ τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Εθνικού για το 1-0.

22′ Εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη, πρώτη κεφαλιά ο Κακατάτσιος στο πρώτο δοκάρι, δυνατό σουτ του Πετικόπουλου που έγινε αποδέκτης της μπάλας, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

25′ Παράλληλη σέντρα του Φεζουλά από δεξιά, ο Οικονόμου το πλασέ από καλή θέση μπλόκαρε ο Μυλωνάς

40′ Δυνατό σουτ του Οικονόμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μυλωνά.

41′ Λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Φεζουλάς αποδέκτης της μπάλας, το πλασέ όμως αποκρούει πάνω στη γραμμή ο Περηφανόπουλος.

43′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Μήτσας.

IMG_3373

50′ Δυνατό σουτ του Φεζουλά έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

52′ Εκτέλεση κόρνερ του Κιρκιλιανίδη, κεφαλιά του Κακατάτσιου, πάνω στη γραμμή αποκρούουν σωτήρια οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

57′ Δυνατό σουτ του Φεζουλά από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει ο Μυλωνάς.

63′ Νέα απόκρουση του Μυλωνά, σε εξ επαφής πλασέ του Φεζουλά.

80′ ΓΚΟΛ! “Σπάσιμο” της μπάλας από τον Φεζουλά, ο Πετικόπουλος στην πορεία της μπάλας και στην προσπάθεια του να διώξει, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0)

90′ Ωραία κίνηση του Φεζουλά από δεξιά, δυνατό σουτ που αποκρούει σε κόρνερ ο Μυλωνάς.


 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Γαβρά

IMG_3365 IMG_3366

 

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Νικολαϊδης, Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Ρηγόπουλος (76′ Γκιάλπης), Χειμωνίδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης (60′ Κουβατσίδης), Φεζουλάς, Τσανασίδης (86′ Σουλιώτης), Οικονόμου Χ.

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης, Νικολόπουλος, Καλυβιώτης, Περηφανόπουλος, Πετικόπουλος, Κακατάτσιος, Πολυζόπουλος, Παπαδόπουλος (85′ Γερακιώτης), Κιρκιλιανίδης, Δούλιας (87′ Συρόπουλος)

*περισσότερες φωτ. στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected