Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ Καλλονής (2-0) Υπάρχει…σφυγμός στον Βόλο!

597d6841736af71280df57b0540b593b_LΖωντανή στο… κυνήγι της παραμονής στην Super League έμεινε η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής, στο δεύτερο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν και ξεκόλλησε για πρώτη φορά από την τελευταία θέση.

Το «συγκρότημα» του Παναγιώτη Τζαναβάρα έφτασε στους 7 βαθμούς σε 12 ματς, έναν περισσότερο από τον Εργοτέλη, ο οποίος… δοκιμάζεται τη Δευτέρα (8/12) στην Κομοτηνή, απέναντι στον Πανθρακικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ήταν ο Σκούρτης, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα, αρχικά στο 46’ και τέλος στο 77ο λεπτό.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι νησιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, αλλά στο 6’ η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Στεφάνοβιτς δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη. Η πίεση της ΑΕΛ Καλλονής αυξήθηκε τα επόμενα λεπτά, αλλά στο 10’ το σουτ σουτ του Λεοζίνδιο βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της Νίκης, η οποία… απείλησε δύο λεπτά αργότερα με τον Μουζακίτη, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο, ενώ η κεφαλιά του Καρασαλίδη στο 14’ πέρασε άουτ.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected