Super League 1

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (0-2) “Μπαλωθιά” στην Κρήτη οι “πράσινοι”!

mantzios12Ήταν σαφές από την αρχή ότι ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να παίξει το ρόλο του αφεντικού σ’ αυτό το παιχνίδι, άλλωστε αυτό ήθελε και ο αντίπαλος που παραχώρησε ευχαρίστως το χώρο. Με το σχήμα των Μερεμπιασβίλι-Κουτσιανικούλη και Πετρόπουλου, η ομάδα του Γκατούζο ήταν σαφώς πιο κινητική, ορεξάτη αλλά είχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Την τελική πάσα

. Ο Μερεμπιασβίλι, για παράδειγμα, χόρεψε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του αλλά δεν κατάφερε να δώσει την ασίστ που περίμεναν οι συμπαίκτες του. Κάπως έτσι, στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν μόνο υποψίες ευκαιριών αν και στη θεωρία οι τελικές προσπάθειες ήταν πολλές (11 τον αριθμό).

Η πρόωρη αποχώρηση του Κουτσιανικούλη στο 40′ λόγω τραυματισμού στοίχισε στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν σε ταχύτητα και είδαν τον αντίπαλό τους να ανεβαίνει στο γήπεδο. Στην πρώτη του μάλιστα πολύ σημαντική ευκαιρία, ο Λεβαδειακός κατόρθωσε να σκοράρει αφού ο Λόρια δεν υπολογισε καλά τη σέντρα του Πρόγιτς και έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζιο να γράψει άκοπα το 0-1.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected