Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ15 – Νίκη Βόλου Κ15 1-2

1410036089517022397Δεν τα κατάφερε η Κ15 της Βέροιας και σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο όπως αυτός του Δημοτικού Γηπέδου του Αγίου Γεωργίου, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου με 1-2. Η ομάδα από τη Μαγνησία εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφυγε με το “διπλό” από την Ημαθία, προσπερνώντας στη βαθμολογία με 9 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καψαλιάρη είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση όμως παρά το δυνατό ξεκίνημα της, δεν κατάφερε να πετύχει πρώτη γκολ. Το δοκάρι του Παπακωνσταντίνου στο 20′ και κάποια μακρινά σουτ με προϋποθέσεις από πλευράς γηπεδούχων, ακολούθησε το γκολ των Θεσσαλών από τον Σιώμο (38′ ), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Πάνου.

Οι Ημαθιώτες πίεσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, προσπάθησαν να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Ράπτη, ωστόσο το γκολ ήρθε και πάλι για τους φιλοξενούμενους, με “δράστη” τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με ωραία λόμπα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (61′)

Στο 68′ η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φωτόπουλου, το οποίο εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου, ο Ράπτης απέκρουσε αρχικά όμως ο Πετρούσης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2.

Στη συνέχεια και μέχρι το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Παυλίδη από την Ημαθία, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Βοηθοί του κ. Παυλίδη, οι κ.κ. Παζαρτζικλής και Μοσχόπουλος Δ. επίσης από την Ημαθία.

Συνθέσεις

Βέροια Κ15 : Πάνου, Τρούπκος (55′ Γκαλίτσιος), Χρυσόπουλος, Κουτσούκης (60′ Σερέτης), Τζίρος (65′ Γαλατσίδας), Καγκελίδης (75′ Τσωμίδης), Ταλέμπορας, Πετρούσης, Καϊσίδης, Παπακωνσταντίνου, Φωτόπουλος.

Νίκη Βόλου Κ15 : Ράπτης, Χάνος, Λάμπος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Δημητρίου, Χρηστίδης (55’ Κουκουτής), Τσιανάκας, Ξηροκώστας, Σιώμος (75’ Βλάχος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected