Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια βεροιαςΕρασιτεχνικό Τμήμα

Εικόνα παιχνιδιού: Καλό και δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Θύελλας Σταυρού με την Ακαδημία Βέροιας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο η Ακαδημία ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει και να κερδίσει έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, όπως παρουσιάστηκε η τοπική ομάδα.

Θύελλα Σταυρού – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 0-2

Σύνθεση Ακαδημίας: Μουχτάρης, Γκιουλέκας,  Κούβαρος, Σαμπρής, Αργυρόπουλος, Τουραντζίδης, Τηλκερίδης, (50’ Συμπεθέρης), Σαπχατζίδης, (50’ Νταμοτσίδης,), Μιχαηλίδης, Μπεκιαρίδης,   Ντόγος.

Σκόρερ Ακαδημίας: 70’ Συμπεθέρης, 90’ Ντόγος


alysun2111112-1111Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»


Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 14-12 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου. Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30’ π.μ.

Τμήμα παιδικό και τμήματα υποδομής

Δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες των τμημάτων, αφού αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια λόγω της έντονης κακοκαιρίας. Το παιδικό τμήμα το Σάββατο 13/12 αγωνίζεται με την Ε.Α.Π. στο γήπεδο Γεωργιανών. Η κλήρωση για το β’ γύρο του προγράμματος των τμημάτων υποδομής   πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected