Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Τέλος ο Μισαηλίδης!

DSCN6172Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με την επιτυχημένη πορεία του ΑΟ Μαρίνας των τελευταίων ετών, που είχε ως επιστέγασμα την άνοδο της ομάδας στην Α2 Ερασιτεχνική, είναι πλέον παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μία επιλογή που θεωρεί ο ίδιος επιβεβλημένη κυρίως ως “ταρακούνημα” μετά τα τελευταία αποτελέσματα, που έχουν φέρει τους νεοφώτιστους στη 10η θέση με 7 βαθμούς.

Ο ίδιος θα παραμείνει ως διοικητικό στέλεχος, ενώ ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο λόγος για τον Γιώργο Προδρόμου, τερματοφύλακας της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια αλλά και με παρουσία στον πάγκο της ομάδας, όποτε αυτό κρίθηκε αναγκαίο. Ο νέος πλέον τεχνικός του ΑΟΜ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση σήμερα στις 5.45μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Μαρίνας.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον Γιώργο Προδρόμου, μας τόνισε πως είναι επιβεβλημένη η άμεση προσπάθεια για ανασύνταξη, που θα έρθει μόνο μέσα από τη δουλειά και την υπομονή. Σε ερώτηση μας αν η ομάδα ενισχυθεί το Γενάρη, μας τόνισε πως αν κριθεί αναγκαίο θα γίνει, ωστόσο θεωρεί πιο σημαντικό την είσοδο στην ομάδα ανθρώπων που έχουν όρεξη να προσφέρουν στο σύλλογο και εμφανίστηκε σίγουρος πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα προς αυτή την κατεύθυνση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected