Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Μη αποδεκτή η παραίτηση Ανυφαντάκη

6fc33145dbff06d27b28c4bae8f36b4c_LΗ διοίκηση της Επισκοπής με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν δέχτηκε την παραίτηση του Κώστα Ανυφαντάκη ύστερα από τη βαριά ήττα με 7-0 από την ΑΕΚ.

Η βαριά ήττα της Επισκοπής από την ΑΕΚ με 7-0 έφερε και εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας. Ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Ανυφαντάκης έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία όμως δεν την έκανε αποδεκτή.

«Τρέχοντας εμείς οι ίδιοι τις εξελίξεις και μετά την τοποθέτηση του τεχνικού μας επιτελείου προ διημέρου όπου υπέβαλλε την παραίτησή του, αισθανόμαστε την ανάγκη να  διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Γνωστοποιούμε ξεκάθαρα ότι, δεν  κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση των ανθρώπων που στελεχώνουν το τεχνικό μας επιτελείο. Μάλιστα, συνεχίζουμε να τους περιβάλλουμε με την ίδια εμπιστοσύνη με επικεφαλής τον προπονητή μας κ. Κώστα Ανυφαντάκη, καθώς έχουμε οραματιστεί μαζί το μέλλον του συλλόγου μας.

Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας ότι, όλοι μαζί, μπορούμε να οδηγήσουμε εκ του ασφαλούς την ομάδα ξανά προς τις επιτυχίες».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected