Κατηγορίες
Γενικά

Πανσερραϊκός – Άρης 1-2

682ce2dfc4dec9ececc531c8a6593baf_LΝίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής για τον Άρη ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ο Άρης. Οι «κίτρινοι» είχαν πάρει αέρα δυο τερμάτων στις Σέρρες από το πρώτο εικοσάλεπτο του ματς, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Πανσερραϊκό και μόνο μετά τη μείωση του σκορ 25’ πριν το τέλος ένιωσαν πίεση από τους γηπεδούχους, η οποία όμως δεν καρποφόρησε.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 9’ ο Χιντασέλι άνοιξε το σκορ, κλέβοντας τη μπάλα ψηλά και φτάνοντας μέχρι το εύκολο πλασέ. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα και στο 22’ έφτασαν στο δεύτερο γκολ, με τον Ρένια να βγαίνει στην αντεπίθεση και να πλασάρει εύστοχα τον Πάλιουρα. Ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη αντίδραση στο 38’ καθώς ο Ρούτσης σούταρε σημαδεύοντας το δοκάρι του Μπαϊμάκη, ενώ στο 65’ μείωσε το σκορ με τον Γκόγκα μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από αυτό το σημείο κι έπειτα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Ο Άρης, με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης (46΄Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης (65΄Δαγκούλης), Πλιάγκας (80′ Γεωργιάδης)

ΑΡΗΣ: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος (74΄Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο (85΄Σταυρόπουλος), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης (67΄Χουζούρης), Παπαδόπουλος, Ντούγκα

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected