Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Δε χάνει η Μάριμπορ, «δύναμη» το «Ολίμπικο» για Ρόμα

ajax_apoel_3Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνει σήμερα την αυλαία της και η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης είναι ανοιχτή σε αρκετές περιπτώσεις, όπως επίσης αρκετές είναι οι μάχες για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι σημερινές μας προτάσεις εξειδικεύονται και πάλι στη μεγαλύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ από το υπόλοιπο κουπόνι ξεχωρίζει ο επαναληπτικός τελικός ανάμεσα στην Ατλέτικο Νασιονάλ και τη Ρίβερ Πλέιτ, με έπαθλο την κούπα του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων, καθώς και να ενημερώνεστε για την εξέλιξή τους ζωντανά στην κατηγορία Πάμε Στοίχημα Live (Κουπόνι Στοιχήματος με Livescore στους αγώνες).

Κρατάει η Μάριμπορ κόντρα στη Σάλκε

Το δυνατό μας σημείο έρχεται από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάριμπορ και τη Σάλκε και αφορά το 1Χ για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.20. Η Μάριμπορ χρειάζεται τη νίκη για να καταλάβει την 3η θέση του πίνακα, ενώ η Σάλκε θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονη ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Τσέλσι, προκειμένου να καταταγεί 2η και να πάρει το «εισιτήριο» για τους «16». Οι Σλοβένοι αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μέσα στο «σπίτι» τους, παραμένοντας αήττητοι στα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στους ομίλους μετρούν δύο ισοπαλίες, ενώ στα προκριματικά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Επίσης δεν έχουν χάσει στα επτά πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς «εντός» (3-4-0). Η Σάλκε, από την πλευρά της, παραμένει χωρίς διπλό στις πέντε τελευταίες της ευρωπαϊκές εξόδους (0-2-3), από το 1-0 επί της Βασιλείας πριν δύο σεζόν.

«Ξέρουμε πόσο ισχυρή είναι η Σάλκε και πρόκειται φυσικά για το φαβορί. Αλλά είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία μας αν μας δοθεί. Θα είναι το 35ο παιχνίδι μας στη σεζόν, είναι πραγματικά πολλά, αλλά πρόκειται και για το τελευταίο πριν τη χειμερινή διακοπή, οπότε το κίνητρο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο για τους παίκτες μου», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μάριμπορ, Άντε Σιμούντζα.

roma_city_carouselΠροβάδισμα για Ρόμα στο «καυτό» Ολίμπικο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Champions League με τον «1 DNB» της Ρόμα στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τεράστια η μάχη στο «Ολίμπικο» για την κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου, καθώς στο κόλπο βρίσκεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους πέντε βαθμούς). Η γηπεδούχος Ρόμα προκρίνεται στους «16» με νίκη, ενώ σε περίπτωση «λευκής» ισοπαλία χρειάζεται ταυτόχρονα ήττα της ΤΣΣΚΑ στην «Αλιάνζ Αρίνα». Η Σίτι, από την πλευρά της, χρειάζεται τη νίκη και ταυτόχρονη ήττα των Ρώσων, για να «κλέψει» αυτή το εισιτήριο για τους «16».

Οι Ρωμαίοι έχουν ευνοϊκή εντός έδρας προϊστορία κόντρα σε αγγλικές ομάδες (8-3-3), ενώ προέρχονται από 3/3 εντός έδρας νίκες επί εκπροσώπων της Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως, το σημερινό ματς είναι το σπουδαιότερο μέχρι τώρα στη σεζόν για τους «τζιαλορόσι», αφού θέλουν να στέψουν με επιτυχία την επιστροφή τους στη διοργάνωση έπειτα από τρία χρόνια. Η Σίτι, από την πλευρά της, μπορεί να τα έκανε… θάλασσα στα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου πήρε μόλις έναν πόντο, ωστόσο παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με το εντυπωσιακό 3-2 της περασμένης αγωνιστικής επί της Μπάγερν Μονάχου. Βέβαια, το πολύ σημαντικό στοιχείο στο σημερινό ματς είναι η απουσία του επιθετικού Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είχε πετύχει «χατ-τρικ» στο προαναφερθέν ματς κόντρα στους Βαυαρούς.

Ισοπαλία στο ημίχρονο στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Μεταφερόμαστε στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου πηγαίνουμε με το «Χ ημίχρονο» στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε απόδοση 1.85. Η Τσέλσι έχει «κλειδωμένη» τόσο την πρόκριση στους «16» όσο και την πρωτιά στον όμιλο και θα παραταχθεί χωρίς κανένα άγχος. Η Σπόρτινγκ, από την πλευρά της, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 από τη Σάλκε και χρειάζεται το βαθμό της ισοπαλίας για να διασφαλίσει τη 2η θέση, καθώς πλεονεκτεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Γερμανούς.

Είναι δεδομένο ότι ο Μουρίνιο θα προβεί σήμερα σε εκτενές ροτέισον, κάτι που άφησε να εννοηθεί και από τα λεγόμενά του, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ότι, αν μπορούσε, θα άφηνε όλους τους βασικούς εκτός δράσης. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς την πορτογαλική καταγωγή του «Special One». Τα «λιοντάρια», από την πλευρά τους, ταξίδεψαν στο Λονδίνο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, προερχόμενα από 4/4 νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, τις οποίες συνδύασαν με την επίτευξη πολλών τερμάτων.

Πολλά γκολ στην «Άμστερνταμ Αρίνα»

Το καρέ των προτάσεών μας ολοκληρώνεται με το Over 2.5 στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους «16». Ο Άγιαξ αρκείται στην ισοπαλία, προκειμένου να «κλειδώσει» την 3η θέση και να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Για τον ίδιο… σκοπό ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τη φετινή παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας δείξει καλά δείγματα γραφής στις δύο εκτός έδρας ήττες (με σκορ 1-0) από Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Δώνης έδωσε το στίγμα ενόψει της σημερινής μάχης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Τελειώνουμε αυτό το ωραίο ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα τόσο όμορφο γήπεδο και σε μια τόσο καλή έδρα. Όταν έγινε η κλήρωση και είδαμε τους αντιπάλους, έλεγα χιουμοριστικά ότι καλύτερα να κάναμε ένα παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο με τον Άγιαξ για το ποια ομάδα θα βγει τρίτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά ρεαλιστικά. Έχουμε λίγες πιθανότητες. Είναι δύσκολο για εμάς να κάνουμε νίκη εκτός έδρας. Ο Άγιαξ είναι καλύτερος αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Ο «Αίαντας» από την πλευρά του, μπορεί να βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως θα επιδιώξει μία μεστή και θεαματική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Ο κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω είναι η αναμονή για πολλά γκολ στο συγκεκριμένο ματς.

Με την άμυνα για τη νίκη ΠΑΟΚ και Βέντσπιλς

Όσον αφορά το μπάσκετ, η δυνατή μας πρόταση έχει εγχώριο πρωταγωνιστή και αφορά το Under 143.5 στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς για το Eurocup, σε απόδοση 1.90. Ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχει υποστεί τρεις σερί ήττες στο Eurocup. Βρίσκεται λοιπόν στην τρίτη θέση του ομίλου F με ρεκόρ 4-4. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και ηττήθηκε 54-68. Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στο «θηρίο», όμως τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του. Μοναδικός «διψήφιος» του ΠΑΟΚ ήταν ο Όντουμ με 14 πόντους.Οι δύο ομάδες θα μπουν πολύ προσεκτικές στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ και λόγω της απουσίας του Χαραλαμπίδη έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Η Βέντσπιλς μόνο άμυνα ξέρει να παίξει και γνωρίζει ότι χωρίς άμυνα σήμερα δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό. Επιλογή το Under 143.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected