Κατηγορίες
BET - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βουλγαρία – Επιχείρηση “σκούπα” για τα στημένα!

90885d7b2ff687edf3e9e6fa8fd5ef69_LΜεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση στημένων αγώνων στη Βουλγαρία.

Σε μια επιχείρηση που θυμίζει έντονα την αντίστοιχη που είχε πραματοποιηθεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011, το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι: «Μια ειδική επιχείρηση της αστυνομίας σε σχέση με πληροφορίες για στημένους αγώνες, λαμβάνει χώρα στη Σόφια και σε άλλες πόλεις. Η επιχείρηση με την αρωγή διεθνών υπηρεσιών, πραγματοποιείται με την παρουσία των εισαγγελικών αρχών».

Ονόματα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά ο 29χρονος αμυντικός της Στάρα Ζαγόρα, Ιβο Ιβάνοφ επιβεβαίωσε ότι ανακρίθηκε: «Με ρώτησαν αν εμπλέκομαι στο κύκλωμα και αν έχω πληροφορίες. Δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μια εκτεταμένη επιχείρηση, καθώς καλούν παίκτες από πολλές ομάδες. Είδα ότι μέσα (σ.σ. στο χώρο της ανάκρισης) βρίσκονταν ο Τούντσεφ (αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και ο Καμπούροφ (επιθετικός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με σύντομο πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης το 2008). Δεν γνωρίζω κάτι άλλο».

Ο πρόεδροος της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Πάβελ Κόλεφ, σε δηλώσεις του στο Reuters τόνισε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η έρευνα τελείται εν γνώσει της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για εντολή από την UEFA, καθώς και στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα του υπουργείου Εσωτερικών».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected