Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 14ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ11

Προτελευταία “στροφή” για τον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Η αυριανή 14η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε τέσσερα γήπεδα της Ημαθίας, όπου αναμετρούνται ομάδες που αναζητούν επιτακτικά τους βαθμούς. Η μοναδική εκκρεμότητα από την προηγούμενη αγωνιστική είναι το εξ αναβολής ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και τον Ατρόμητο Διαβατού, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (17/12) στις 15.00μμ

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα :

 

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας υποδέχεται τον ουραγό, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί αλλά και την ευκαιρία για αμφότερους να δοκιμάσουν αφενός μεν πρόσωπα που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αφετέρου την πρόκληση των νεαρών ποδοσφαιριστών των “ασπρόμαυρων”, απέναντι στην έμπειρη ομάδα από το Αγγελοχώρι. Ο Γιώργος Τυριακίδης αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές στο αυριανό παιχνίδι (ίσως τους Γιώργο Τζεϊρανίδη και Κώστα Τενεκετζή, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών) ενώ από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κατσώνης θα πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι και που θα προκύψουν αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.


Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σπουδαίο ματς στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για την παραμονή στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Πολλά τα προβλήματα για τον Δημήτρη Γιουρόπουλο, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Χρήστου Τσίπη του Σ. (τιμωρημένος), Γιώργου Δαρδακούλη (τραυματίας) ενώ αμφίβολοι είναι οι Χρήστος Ανδρέου και Σταύρος Παπαδόπουλος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμούς. Την ίδια ώρα, επιστρέφει ο Δημήτρης Κουτσιάδης που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Ντάμτσιος θα μπορεί για πρώτη φορά φέτος να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, εκτός βεβαίως από τον “μόνιμο” Σίμο Καραούσογλου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι :


 

Εθνικός Κλειδιού – ΦΑΣ Νάουσα : Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Κλειδί, ανάμεσα στους δύο “κυανόλευκους” που θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να “σπάσει” το αρνητικό σερί, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου. Απών για τους γηπεδούχους ο Νίκος Παρασχόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ για τον ΦΑΣ (που θέλει επίσης τη νίκη για να διατηρήσει το -1 από την κορυφή) αμφίβολοι είναι οι Σάκης Παπαδής (πόνους στη μέση), Γρηγόρης Γκέτσος (αντιμετωπίζει μία ίωση), ενώ εκτός είναι ο Χρήστος Τασιώνας που ολοκληρώνει την αποθεραπεία του.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης : Οι δύο περσινοί διεκδικητές του τίτλου αντιμέτωποι για πρώτη φορά φέτος, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν έξι θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Οι πρωταθλητές, που και φέτος παρουσιάζονται πολύ ισχυροί και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, υποδέχονται τους ανεβασμένους στα τελευταία παιχνίδια “ερυθρόλευκους”, που μεταβαίνουν στην Αλεξάνδρεια μετά το 2×2 στα ισάριθμα τελευταία ματς. Για τους “ασπρόμαυρους” θα απουσιάσουν και πάλι οι Αλέκος Μπουκλάς και Δημήτρης Χαρισούδης, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Γιώργος Πατατούκας, που τραυματίστηκε στο Ζερβοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γιάννης Κερλίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Φιλίππου χωρίς προβλήματα και στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

δείτε φάσεις από την περσινή αναμέτρηση για το Κύπελλο :


 

 

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μέσης : Ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας, που ωστόσο φέτος παρουσιάζει διαφορετική…αίγλη. Κι αυτό γιατί ο Φίλιππος Μέσης βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία, σε αντίθεση με την ΑΕΧ που μπορεί να είχε μέτριο ξεκίνημα, ωστόσο ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, “σκαρφάλωσε” τους “κιτρινόμαυρους” στην έκτη θέση. Ο Δημήτρης Χαλκιάς θα δει τελευταία στιγμή αν μπορεί να έχει στη διάθεση του τους Λάκη Σταυρίδη και Θοδωρή Παμπουχίδη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ χωρίς τον Νίκο Δημοσθένους θα μεταβούν οι “βυσσινί” στη Χαρίεσσα, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Γιάννη Γιάννου απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Άγγελος Ρόκκος, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περιόδου 2012-2013 :


 

 

ΑΕ Καψόχωρας –  Άτλας Ζερβοχωρίου : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Καψόχωρα, με τις δύο ομάδες να ζητούν τους βαθμούς και συνάμα την επιστροφή στις επιτυχίες. Για τους “κοκκινόμαυρους” κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής χαρακτηρίζεται ως τελικός, καθώς η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη έχει βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση και είναι απαραίτητη η συγκομιδή βαθμών, ώστε να ελπίζει στην παραμονή. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη προσήλωση ώστε να φύγουν με το “διπλό” από την έδρα της ΑΕΚ, με τον έμπειρο τεχνικό να αντιμετωπίζει τις ενοχλήσεις του Δημήτρη Πρόιου στους προσαγωγούς, την πιθανή απουσία του Φώτη Κρουσταλά (επαγγελματικές υποχρεώσεις) ενώ σίγουρα εκτός  θα είναι ο Πέτρος Μπάμπος, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό ματς


 

 

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού : Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στο Βέρμιο, με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να αντιμετωπίζει τον…παροπλισμένο για δύο εβδομάδες λόγω της αναβολής, Ατρόμητο Διαβατού. Για τους γηπεδούχους μοναδικός στόχος είναι η νίκη και ο Σάκης Γλώσσης είναι ιδιαίτερα ευτυχής που μετά από πολλές αγωνιστικές, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, σε αντίθεση με τους Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανό, που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Θωμά Λιλιόπουλου, ο οποίος δεν κατάφερε να εκτίσει στην Κουλούρα και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

 

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αχιλλέας Νάουσας : Αμφίρροπο ματς στην Αγία Βαρβάρα, στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τους “πράσινους”. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να γεμίσουν περισσότερο το…σακούλι της γρήγορης παραμονής και εκ των πραγμάτων, η αυριανή αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Σάββας Αβετίδης μπορεί για πρώτη φορά φέτος να υπολογίζει στον Αλέκο Οικονόμου, που ενσωματώθηκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ αντίθετα εκτός θα είναι οι Κώστας Χριστιάς και Σάκης Τέτος που συνεχίζουν την αποθεραπεία. Αντίθετα, ο Τάσος Μπράτσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωριών, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον Ζιάννη να δώσει το παρόν στην Αγία Βαρβάρα.


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (13/12) 14ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

σάρωση00011Το pre game της 13ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


ΓΑΣ Ροδοχωρίου (13) – Ατρόμητος Διαβατού (8)

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

ΑΕ Χαρίεσσας (6) – Φίλιππος Μέσης (15)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (11) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4) – Φίλιππος Μελίκης (10)

Εθνικός Κλειδιού (12) – ΦΑΣ Νάουσα (3)

ΑΕ Καψόχωρας (14) –  Άτλας Ζερβοχωρίου (7)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (5) – Αχιλλέας Νάουσας (9)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected