Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αχιλλέας Νάουσας 1-1 (photos+video)

13-12 008 (1)Αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους κράτησε η σημερινή αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Αγροτικός Αστέρας και Αχιλλέας Νάουσας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και διατήρησαν τις βαθμολογικές θέσεις στις οποίες βρίσκονται.

Οι 70-80 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες που κυνήγησαν τη νίκη μέχρι τέλους. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, ωστόσο ο Αχιλλέας απάντησε άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων ενώ γενικότερα οι “κυανόλευκοι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθούν σημαντικά πέρα από το γκολ του Φεζουλά.13-12 014 DSCN3313

Πριν την αναμέτρηση το ImathiaSportsNews βράβευσε τον Αλέξη Χάμπαλη του Αγροτικού Αστέρα, ως τον MVP της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, ένας θεσμός που βρίσκει τεράστια ανταπόκριση στους αναγνώστες μας αλλά και οδηγεί τους νικητές στο 2ο All Star Game που θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η σημερινή ισοπαλία είναι μόλις η δεύτερη για τον Αχιλλέα Νάουσας στο πρωτάθλημα ενώ παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην έβδομη θέση και έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, διατηρεί ένα πολύ καλό goal average (+9), επίδοση που κατέχουν ομάδες από την πέμπτη θέση και πάνω.

Το φιλμ της αναμέτρησης

6′ Εκτέλεση κόρνερ του Κακούδη, ο Σύγγας ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά που επιχείρησε όμως αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Ρηγόπουλο.

8′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κοτσογιαννίδη από τα αριστερά, ο Φεζουλάς έκανε την κίνηση προς τη μπάλα και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ηλιάδη. Δείτε το γκολ στο παρακάτω βίντεο

13′ Δυνατό σουτ του Τσανασίδη από μακριά, ο Ηλιάδης μπλόκαρε.

19′ ΓΚΟΛ! Ο Αβετίδης κάνει γύρισμα με κεφαλιά από το κέντρο του γηπέδου, ο Κακούδης πρόλαβε την έξοδο του Μήτσα και αφού πέρασε τον πορτιέρο του Αγροτικού “έγραψε” το 1-1.

21′ Κάθετη πάσα του Τσανασίδη με στόχο τον Φεζουλά, αυτός γύρισε ωραία το σώμα του αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει και ο Ηλιάδης άφησε τη μπάλα να περάσει άουτ.

23′ Εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου, αποκρούει με υπερένταση ο Μήτσας.

28′ Εκτέλεση φάουλ του Κακούδη, ο Καραμεταξάς ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά όμως που επιχειρεί αποκρούεται ενστικτωδώς από τον Μήτσα.

49′ Σέντρα του Φεζουλά από δεξιά, ο Ηλιάδης με υπεράνταση μπλόκαρε τη μπάλα πριν γίνει απειλητικός ο Κοτσογιαννίδης που ακολουθούσε.

51′ Δυνατό σουτ του Κακούδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ.

DSCN3345

70′ Σέντρα του Χρήστου Οικονόμου από δεξιά, ο Κοτσογιαννίδης στο ύψος της μικρής περιοχής, το σουτ όμως που επιχείρησε μπλόκαρε ο Ηλιάδης.

75′ Σουτ του Τάσου Σαμαρά εκτός περιοχής, εντυπωσιακή επέμβαση του Μήτσα σε κόρνερ.

77′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Κατσαπελίδη-Χάμπαλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ από πλάγια, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ηλιάδης.

DSCN3340 DSCN3339

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Νικολαϊδης (63′ Κατσαπελίδης), Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Ρηγόπουλος (56′ Οικονόμου Α.), Χειμωνίδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης (71′ Χάμπαλης), Φεζουλάς, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραλιόπουλος, Μάραντης, Μπράτσης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Κακούδης, Γιάτσιος, Σαμαράς Α. (84′ Χαρατσίδης), Τσιάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected