Εθνικές Ομάδες

ΕΠΟ – “Καίει” και…τσουρουφλάει η αποζημίωση του Ρανιέρι!

88df2c813a13b186dabf2bbe8995444e_LΑκριβά θα κοστίσει τελικά στην ΕΠΟ το διαζύγιο με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο Ιταλός τεχνικός είχε συμφωνήσει στις συνομιλίες με τον Γιώργο Σαρρή να λάβει το ένα τρίτο από την αποζημίωση που δικαιούταν, βάσει του συμβολαίου του, τελικά το ποσό αυτό είναι πιο μεγάλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ρανιέρι θα λάβει περίπου 750.000 ευρώ, με την Ομοσπονδία να τον εξοφλεί σε δέκα δόσεις. Ουσιαστικά, σημαίνει πως ο Ιταλός θα λάβει τα μισά χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του, ενώ το ποσό αυτό μεταφράζεται σε… 180.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Μόνο που σε αυτά τα ματς, η Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό και η πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016 καθίσταται πολύ δύσκολη.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Και στην ΕΠΟ αυτό περιμένουν, πριν αρχίσουν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected