Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου / Ανακοίνωση – καταγγελία

rodoxoriΟλοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η αναμέτρηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον Ατρόμητο Διαβατού, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στο τέλος με 3-2, κατακτώντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Το ματς ήταν επεισοδιακό, το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές, με το φύλλο αγώνος να αναγράφει αποβολές παραγόντων και ποδοσφαιριστών, όπως μπορείτε να δείτε αργότερα στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή αναμέτρηση, καταγγέλλοντας τη διαιτησία του κ. Λιόλιου και ζητώντας παράλληλα την εξαίρεση του από μελλοντικά παιχνίδια της ομάδας. Αναλυτικά :

“Ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, “χάλασε” από τη διαιτητική  νοοτροπία του κ. Λιόλιου. Θεωρούμε τον εν λόγω ρέφερι ανίκανο να σφυρίζει αγώνες της κατηγορίας και γι αυτό το λόγο θα ζητήσουμε την εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας. Οι λάθος υποδείξεις εις βάρος της ομάδας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, διορθώθηκαν στη  συνέχεια με λάθος υποδείξεις εις βάρος των αντιπάλων μας.

Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ατρόμητο Διαβατού, με τους ανθρώπους του οποίου δεν είχαμε και δεν θα έχουμε κανένα θέμα, παρά το γεγονός πως ο κ. Λιόλιος προσπάθησε το αντίθετο…”

Εκ της διοικήσεως του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected