Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ζάκυνθος – Λαμία (0-1) Δεν σταμάτησε ούτε στο Ιόνιο…

19732cf4f3133aa8fc36f989acf3feab_LΠολύτιμο διπλό, για την Λαμία, καθώς κατάφερε να κερδίσει εκτός την Ζάκυνθο με 1-0. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα, για τους νησιώτες,  μέχρι τώρα μέτραγαν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Λαμία, από την άλλη πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού και αυτή τη στιγμή είναι από τα μεγάλα φαβορί για την συμμετοχή, για τα μπαράζ της ανόδου, στην SuperLeague.

 Στην Ζάκυνθο αγωνίσθηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ζάκυνθος, και Λαμία ,βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. ΟΙ δύο ομάδες πρόσεχαν αρκετά τα νώτα τους.  Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια και αποδείχτηκε με τον γκολ, που πέτυχε στο 34’ . Ο Γκούρμα έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να περνάει τη γραμμή, προτού ο Ξενοδόχοφ την απομακρύνει. Οι γηπεδούχοι  διαμαρτύρονται για την φάση, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Η Λαμία ήταν καλύτερη, από την Ζάκυνθο, καθώς εκτός του γκολ, ήταν περισσότερο δραστήρια από τους γηπεδούχους

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected