Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία & Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Ενημερωτικό δελτίο

10660366_861378057207815_9162379273787752992_nΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΤΗΣ 13/14-12-2014

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤ. ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΤΡΙΚΟ

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 4-0

 Αρκετά καλή απόδοση είχαν οι νεαροί παίκτες του Μακεδόνα και κοντράρισαν στα ίσια τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της Αγκαθιάς. Τα πολλά ατομικά λάθη όμως που υπέπεσαν τους στοίχησαν και έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΕΟΙ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΑΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά. Όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες, δέχεσαι γκολ. Αυτό έγινε και με την ομάδα των Νέων του Μακεδόνα με αποτέλεσμα στο τέλος να δεχθεί τρία τέρματα και να ηττηθεί από την ομάδα των Γιαννιτσών.

ΠΑΙΔΕΣ

ΑΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 0-5

Ποιά ομάδα θα σταματήσει αυτό το τρένο που λέγεται Μακεδόνας. Τελείωσε τον πρώτο γύρο με το απόλυτο 9 στα 9. Θύμα αυτή την φορά η ομάδα του ΑΑ Γιαννιτσών με σκορ 5-0. Τα γκολ για τους νικητές ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ 2, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ 2, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1. Από τους νικητές δεν υστέρησε κανένας.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ 7-0

Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι προπαίδες του Μακεδόνα συντρίβοντας την ομάδα των κανονιέρηδων με 7-0.  Στο 5΄ ο ΒΑΣΊΛΤΣΗΣ άνοιξε το σκορ με πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή, για να διπλασιάσει τα τέρματα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ. Το 3-0 έκανε πάλι ο ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ για να κλείσει το ημίχρονο. Στην επανάληψη την σκυτάλη πήρε ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ όπου με τρία καταπληκτικά γκολ (ένα απευθείας από κόρνερ, ένα με ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή και ένα με υπέροχο πλασέ) αύξησε το σκόρ σε 6-0. Το τελικό 7-0 έκανε ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ έπειτα από πολύ όμορφο συνδιασμό.

Η σύνθεση των νικητών: ΒΑΝΤΣΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΠΟΥΡΔΑΝΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΑΣ. Ακόμη έπαιξαν και οι ΓΚΑΖΕΛΗΣ, ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected