Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αναγέννηση Άρτας 4-1

10855908_10204376015013266_844784081_oΜεγάλη εμφάνιση για τον ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς  θριάμβευσε στο Αρτινό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου επικράτησε στο γήπεδο με 4-1 της Αναγέννησης Άρτας.

Ο Καραϊσκάκης εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία με 2-2 στο παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και  βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι και κέρδισαν δίκαια. Η  Αναγέννηση πραγματοποίησε  κακή  εμφάνιση, και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από δέκα αήττητους αγώνες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαβασιλείου, με τον Καβαλλάρη να είναι εύστοχος και να κάνει το 1-0. Στο 16΄ έφτασε στην ισοφάριση,  όταν μετά από κόρνερ και κοντινό πλασέ του Νικοπολίδη, ο Παπανίκου έδιωξε στην γραμμή, στη συνέχεια ο Καραγκούνης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Παπαβασιλείου από κοντά πλάσαρε και έκανε το ο 1-1.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης – Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (70΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Στάνσετιτς, Βασίλιεβιτς (84΄ Κατσούλας), Καβαλλάρης (77΄ Πέτσας).

Αναγέννηση Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Τάσσος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Σιδέρης (85΄ Κολιούλης),

*φωτ. από sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected