Κατηγορίες
Football League

ΑΕΚ – Φωστήρας 4-0 (photos+video)

aek

Με πολλές αλλαγές στη βασική της 11άδα, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Φωστήρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League. Εκτός έμεινε ο Λαμπρόπουλος, ενώ φανέλα βασικού πήραν οι Φαγιέ, Σαρρής, Ρόβας και Ζόριτς.

Η βροχή έκανε δύσκολη την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, αλλά περίπου 1000 φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν στις κερκίδες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν, είχαν αρκετές φάσεις για γκολ στο πρώτο μισάωρο.

Η μεγαλύτερη δε ήρθε στο 23′, όταν μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Φαγιέ έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή, ο Γκέκας δεν κατάφερε να διώξει σωστά κι ενώ η μπάλα φάνηκε να περνά καθαρά την γραμμή, ο ρέφερι δεν έδειξε γκολ. Δέκα λεπτά όμως αργότερα η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Και πάλι από κόρνερ του Μάνταλου, η μπάλα έφτασε στον Πλατέλλα στη γωνία της περιοχής και με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ έγραψε το 1-0.

Ωστόσο από το σημείο αυτό και μετά, ο Φωστήρας πήρε μέτρα στο γήπεδο και λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια με τρεις φάσεις μέσα σε τρία λεπτά. Ο Ανέστης είπε “όχι” σε Μήτκα, Ράμα και Μουστόγιαννη και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Με την επανάληψη, οι παίκτες της Ένωσης μπήκαν με διάθεση να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα “κλείδωνε” και τη νίκη. Στο 59ο λεπτό, ο Φωστήρας έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μουστόγιαννης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Ζόριτς. Αυτή η απόφαση, έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ΑΕΚ, που στο 72ο λεπτό κέρδισε και πέναλτι με τον Μάνταλο να είναι εύστοχος.

περισσότερο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected