Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Δόξα Δράμας (2-0) Νέα νίκη για την ομάδα του Υφαντίδη

c2b651a5df98a3305a744b50167ec878_LΈχοντας κυρίαρχο ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν άνετα τη νίκη ενώ είχαν και δοκάρι για τρίτο γκολ

Χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης οι παίκτες του Καμπανιακού εμφάνισαν σαφώς καλύτερη εικόνα από την Δόξα Δράμας και πήραν εύκολα τη νίκη με 2-0 στο ματς της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 32’ ο Χρήστου με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 40’ ο Προβατίδης έπειτα από συνδυασμό με τον Υψηλό δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-0. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 66’ όταν ο Κουντουράς επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαληνός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Βαρότσης (59’ Αλεξανδρίδης), Υψηλός (90+2’ Γερόπουλος), Αντωνιάδης (86’ Βάσσος), Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου (73’ Περσίδης), Χαριτωνίδης, Τουνγκελίδης (52’ Κανετίδης), Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς (46’ Πετρόπουλος), Στόικος, Κυριακίδης, Αθανασιάδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected