Super League 1

Super League – Δύσκολη έξοδος για ΠΑΟΚ, για το σερί η Ξάνθη του Βασιλακάκη

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / XANTHI - PANATHINAIKOSΝίκη για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή διαγράφοντας από το πρόγραμμά του μια ακόμη δύσκολη έδρα θέλει απόψε (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη. 

Οι «πράσινοι» έχουν βγάλει από τη μέση τα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Καλλονή και Πλατανιά και με «διπλό» απόψε στη Θράκη μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται ακόμη για το πρωτάθλημα, αν και κανείς δεν τολμά να μιλήσει ανοιχτά για αυτό. 

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ πιθανό να επιλέξει το ίδιο σχήμα που συνέτριψε με 4-0 τον Πανθρακικό, παρότι είναι αρκετά επιθετικογενές. Αν, λοιπόν, διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα, θα δούμε τους Στιλ, Μπούρμπο, Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Καρέλη και Μπεργκ. Πάντως θέση διεκδικούν οι Ντίνας, Κλωναρίδης και Δώνης, ενώ στην αποστολή είναι ακόμη οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης και Μπούι. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Κουτρουμπής, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Μπερίσα, όπως και ο Ατζαγκούν που δεν έδειξε σε καλή κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις. 

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.000 φιλάθλους τους. 

Με… φόρα για το 4/4 

Να διευρύνει το νικηφόρο της σερί στα τέσσερα ματς και να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση θέλει η Ξάνθη στον αποψινό αγώνα. Οι διαδοχικές νίκες επί Καλλονής, ΠΑΟΚ και Εργοτέλη έχουν δώσει άλλη ώθηση στους Ακρίτες, που σήμερα θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Γουάλας και Ράνο. Ο Ράζβαν Ρατς αναμένεται να παρατάξει τους Κυριακίδη, Λισγάρα, Γούτα, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη ή Κομεσίδη, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Κλέιτον (που θα αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν κι αποχώρησε από την ομάδα), Λουσέρο, Σολτάνι και Καπετάνο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected