Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 15ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ111

Ολοκληρώνεται αύριο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής αλλά ταυτόχρονα πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για το 2014. Ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον μέχρι το τέλος toy, τόσο για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο και θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική όσο και το ποιες (και πόσες) θα είναι αυτές που θα υποβιβαστούν στην Α2. Εκτός των άλλων, αύριο θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής χειμώνα, με τον ΑΣ Ειρηνούπολης να θεωρείται μεν φαβορί, εντούτοις θα πρέπει να περάσει αλώβητος από το ορεινό Βέρμιο.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 15η αγωνιστική :


 

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή αναμέτρηση στο Ροδοχώρι, σε ένα από τα πολλά φετινά ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νάουσας. Οι “κυανοκίτρινοι” του Σάκη Γλώσση, με την ψυχολογία στα ύψη και”κομπλέ” μετά από καιρό υποδέχονται τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης, που μεταβαίνει στο ορεινό Βέρμιο με μοναδικούς απόντες τους “μόνιμους” το τελευταίο διάστημα Στέφανο Κορυτσαίο και Βαγγέλη Παντζαρτζίδη. Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή (οι 19 βαθμοί για τον πρώτο γύρο θεωρείται ικανοποιητική συγκομιδή) ενώ από την άλλη πλευρά, οι “τζιαλορόσι” αναδεικνύονται πρωταθλητές χειμώνα για τη σεζόν 2014-2015.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικός Κλειδιού : Γειτονικό ντέρμπι στα Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να έχουν ωστόσο εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” απέχουν μόλις έναν βαθμό από την κορυφή σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους”, που τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τους έχουν φέρει στην 13η θέση με 14 βαθμούς. Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι, εκτός της βαθμολογικής σημασίας θα έχει και ευεργετικές συνέπειες στο γόητρο των ομάδων, καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Απών για τον Γιώργο Ντάμτσιο ο Δημήτρης Σούρλας, που ζήτησε άδεια για το αυριανό παιχνίδι ενώ ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γιώργο Παντριά, στον οποίο συστήθηκε 10 μέρες ξεκούραση από το χτύπημα στη μύτη. Από την άλλη πλευρά, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Νίκος Παρασχόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα δώσει το παρόν ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος, που αντιμετωπίζει πόνους στο αυτί και ακολουθεί θεραπεία.298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


ΦΑΣ Νάουσα –  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Επιστρέφει στο ΔΑΚ Νάουσας ο ΦΑΣ, υποδεχόμενος το Σάββατο τους “πράσινους” του Σάββα Αβετίδη. Ο Γιώργος Σγούρδας προετοίμασε την ομάδα του με στόχο την 11η νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάντα επικίνδυνος και ιδιαίτερα ικανός εκτός έδρας. Απόντες για τους “κυανόλευκους” οι Σάκης Παπαδής (πόνοι στη μέση) και Χρήστος Τασιώνας (αποθεραπεία) ενώ εκτός ομάδας είναι πλέον ο Θεόκλητος Ιωαννίδης, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αγροτικός θα μεταβεί στη Νάουσα με δύο σημαντικά προβλήματα καθώς εκτός προπονήσεων παραμένει ο Κώστας Χριστιάς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, εκτός πλάνων ο Κώστας Μιχαλόπουλος που είναι τιμωρημένος, ενώ τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή ο Αλέξης Χάμπαλης, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αντίθετα επιστρέφει ο Σάκης Τέτος που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και είναι απόλυτα έτοιμος.


 

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Την ευκαιρία να παραμείνει στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα αλλά και να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή έχει αύριο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στη Μέση με τον προτελευταίο της βαθμολογίας Φίλιππο. Η κατάσταση για την ομάδα του Γιάννη Γιάννου μοιάζει μη αναστρέψιμη, ωστόσο θα εξαντληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (απών μόνο ο Νίκος Δημοσθένους που έχει αποχωρήσει) ενώ χωρίς τους “μόνιμους” Δημήτρη Χαρισούδη και Αλέκο Μπουκλά θα αγωνιστεί ο “δικέφαλος”, που στοχεύει στην 1οη νίκη στο πρωτάθλημα.


 

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι “κυανόλευκοι” προέρχονται από το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, στο οποίο επικράτησαν με 4-2 και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς. Σε εξαιρετική κατάσταση από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά, που μεταβαίνει στο Διαβατό χωρίς τους Θοδωρή Παμπουχίδη και Λάκη Σταυρίδη που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού και με στόχο την 7η νίκη στα 8 τελευταία ματς. Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Μιχάλης Τσιφλίδης που εξέτισε στην Κουλούρα, ενώ τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα είναι παρόν ο Σάκης Μπάκανος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πριν την αναμέτρηση, το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει τον Μάκη Σπανό, ο οποίος είχε αναδειχθεί MVP της 10ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα.


 

Αχιλλέας Νάουσας – Άτλας Ζερβοχωρίου : Το δεύτερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ομάδες του Δήμου Νάουσας και ένα από τα πολλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 8η θέση με 20 βαθμούς, ωστόσο προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Οι “κυανόλευκοι” του Τάσου Μπράτση είχε πολύ καλή απόδοση στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο αναδείχθηκε ισόπαλος με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Άτλας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που επέφερε την πτώση τεσσάρων θέσεων στην κατάταξη. Αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πέτρο Μπάμπο, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστικής της τιμωρίας του.

δείτε στιγμιότυπα από την περσινή αναμέτρηση (anthemia.blogspot.gr)


 

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας : Εντός έδρας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο ο Φίλιππος, υποδεχόμενος την ανεβασμένη ΑΕ Καψόχωρας, που προέρχεται από την εμφατική νίκη και εμφάνιση κόντρα στον Άτλα Ζερβοχωρίου. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum καθώς μετρά τέσσερα ματς αήττητη και μάλιστα προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα αγωνιστούν “κομπλέ” στο αυριανό ματς, τελευταίο για αμφότερους μέσα στο 2014.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό ματς


 

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δεύτερο ματς μέσα σε τέσσερις μέρες για τους νεοφώτιστους, που υποδέχονται αύριο τους “κιτρινόμαυρους” στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής στον πρώτο γύρο. Χωρίς βαθμό παραμένει η ομάδα του Κώστα Κατσώνη, που ωστόσο αποδίδει πολύ καλά στα παιχνίδια της και φανερώνει πως παρά τα μεγάλα προβλήματα, οι νεαροί ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές, αφομοιώνουν σε μεγάλο βαθμό αυτά που ζητά ο έμπειρος προπονητής. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα, καθώς αμφίβολοι είναι οι Σταύρος Παπαδόπουλος, Έλτον Τσέκα, Έρβις Μιμίνι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Χρήστου Τσίπη του Σ. λόγω τιμωρίας.


 

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 15ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

antheon31Το pre game της 15ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Ατρόμητος Διαβατού (7) – ΑΕ Χαρίεσσας (6)

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12)

Φίλιππος Μέσης (15) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2) – Εθνικός Κλειδιού (13)

Φίλιππος Μελίκης (10) – ΑΕ Καψόχωρας (14)

ΦΑΣ Νάουσα (3) –  Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (5)

Αχιλλέας Νάουσας (8) – Άτλας Ζερβοχωρίου (9)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected