Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Στο 90′ η Μπάγερν! (vid)

afb7f9b5cdb1adb8a1fdf6afea594372_LΜε γκολ στο 90’ η Μπάγερν Μονάχου έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες της επικρατώντας 2-1 της Μάιντζ εκτός έδρας για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στην Μπουντεσλίγκα πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επιβλήθηκε με δύσκολο τρόπο 2-1 της Μάιντζ για να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τέρμα του Σότο. Η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση και στο 24’ ο Σβαϊνστάιγκερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, η Μπάγερν δεν είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο 90’ ο Ρόμπεν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Μάιντζ και ευστοχώντας από τα δύο μέτρα έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΜΑΪΝΤΖ: Καριούς, Μπροσίνσκι, Χάρα, Βόλσιντ, Παρκ, Ντε Μπλάσις (81’ Πφλούτσκε), Γκάις, Σότο, Κου (78’ Ζούνιορ Ντιάζ), Μαλί (87’ Σλίσκοβιτς), Οκαζάκι.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Χόιμπεργκ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Γκέτσε (77’ Πιζάρο), Ριμπερί, Μίλερ.

δείτε τα γκολ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected