Κατηγορίες
Football League

Football League – Ακόμη μία επίδειξη από τον “δικέφαλο”!

aekΕπίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, συντρίβοντάς τον με 5-1. Δύο γκολ ο πολύ καλός Μπρέσεβιτς, κι από ένα οι Πλατέλλας, Ντούνης, Λαμπρόπουλος. Εξαιρετική εμφάνιση κι από τον Πέτρο Μάνταλο με τρεις ασίστ.

Με το “καλημέρα” της αναμέτρησης, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ με τον Μάνταλο να γυρνάει έξοχα την μπάλα στην περιοχή και τον Μπρέσεβιτς από κοντά να γράφει το 1-0 στο 3ο λεπτό.

Πριν προλάβουν καλά-καλά οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών να καταλάβουν τι είχε συμβεί, η Ένωση “ξαναχτύπησε”. Ο Μάνταλος και πάλι έβγαλε τετ-α-τετ τον Πλατέλλα, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελισσά.

Ο τρελός ρυθμός στο ματς συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, να βγαίνουν στην επίθεση και να απειλούν την εστία του Ανέση στο 7′, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να διώχνει. Για τα επόμενα 20 περίπου λεπτά το παιχνίδι “πάγωσε”, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Στο 33ο λεπτό όμως ο Ηρακλής Ψαχνών αιφνιδίασε εκ νέου, με τον Γουόρντεν να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, να βγαίνει “φάτσα” με τον Ανέση, όμως να κάνει ένα απογοητευτικό πλασέ. Στο 40′ η ΑΕΚ έκανε τρία τα τέρματά της, με τον Μάρκο Ντούνη να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Μπρέσεβιτς έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον συμπαίκτη του, ο οποίος κατέβασε και με πλασέ διεύρυνε το σκορ για την ομάδα του.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected