Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2 (photos)

MART-KAR4Έχοντας ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο ο Οπούντιος Μαρτίνου γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στη Γ΄ εθνική, από τον πρωτοπόρο «Καραϊσκάκη» που πιστοποίησε ότι θα είναι ένας από τους φετινούς μνηστήρες του τίτλου. Ο Οπούντιος που δεν γνώριζε τι πάει να πει εντός έδρας ήττα, τα τελευταία τρία χρόνια.

Από την άλλη η Αθλητική Ένωση «Καραϊσκάκης» που μέχρι πρότινος δεν κέρδιζε εύκολα εκτός (είχε να κερδίσει μακριά από την Άρτα από το ματς με τον Πύρασο), διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο πρώτο μέρος, δείχνοντας πιο έτοιμη αγωνιστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν επικίνδυνοι για την εστία του Τσίμα και οι πρώτες προειδοποιήσεις έγιναν στο 19΄ γκολ, από τον πρώτο τους σκόρερ τον Καβαλλάρη. Ο ίδιος παίκτης έκανε με πέναλτυ στο 27΄ το 0-2, ποινή που σημειώθηκε σε τράβηγμα του Σπυριδάκη και φάνηκε να γίνεται στα όρια της περιοχής του Μαρτίνου.

Η συνέχεια ανήκει στον Οπούντιο που προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλά σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις έδειξε λιγότερο επικίνδυνος. Ίσως αν το παιδιάστικό λάθος, του κατά τα άλλα πολύ καλού τερματοφύλακα, Καραγκούνη στο 39΄του έδινε ένα γκολ-δώρο να είχε καλύτερη τύχη στη συνέχεια με βάση και την πίεση που άσκησε στην περιοχή του «Καραϊσκάκη».

Τελικά το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν το δεύτερο τους διπλό που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νεικαισάρειας στο ματς με το Ρήγα τους φέρνει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας.΄:

Οι φάσεις του αγώνα και φωτογραφίες στο efthia.gr

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος (86΄ Πατσαρούχας), Γκριτζάπης (46΄ Κλωτσοτήρας), Καπός, Καντού (75΄ Στυλιανός), Πέππας

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου (89΄ Βασίλας), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλινς, Κυριάκης (68΄ Πέτσας), Σιμόνιαν, Στανσετιτς, Βασίλιεβιτς (75΄ Μαργαρίτης), Καβαλλάρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected