Κατηγορίες
Football League

Football League – Ντέρμπι στο Αίγιο για Τζημογιάννη, κόντρα Κουκόλη-Μουλόπουλου στις Σέρρες

03422362fc27f3bab3f437f1a5fc7199_LΟι αναμετρήσεις του Παναιγιάλειου με την Παναχαϊκή και του Εθνικού Σερρών με την ΑΕΛ ξεχωρίζουν από το… δεύτερο μέρος της 10ης αγωνιστικής

Με έξι ματς την Δευτέρα (22/12) συμπληρώνεται το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Football League σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Στον Βορρά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση του Εθνικού Σερρών που θέλει το τρίποντο για να απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη» ζώνη με την ΑΕΛ που επιζητά τους τρεις βαθμούς προκειμένου να πλησιάσει την κορυφή και να μείνει μόνη στην τρίτη θέση. Επίσης, στην Κατερίνη στο ντέρμπι των ουραγών ο Πιερικός υποδέχεται τον Φωκικό με τις δυο ομάδες να κυνηγούν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ στο «Αλκαζάρ» ο Τύρναβος έχοντας μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τους δυο προαναφερόμενους (7 β.) φιλοξενεί τον Αιγινιακό που έχοντας 8 βαθμούς θέλει το τρίποντο για να απομακρυνθεί από τις τρεις θέσεις που… οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Στο Νότο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση του Παναιγιάλειου που έχει μείνει μακριά από την προνομιούχο τριάδα με την Παναχαϊκή που θέλει τη νίκη για να μειώσει ξανά στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στο γήπεδο των Περιβολίων, τα Χανιά που επιζητούν τη νίκη για να περάσουν στην τρίτη θέση, υποδέχονται τον Αχαρναϊκό που θέλει με τρίποντο να βρεθεί πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Τέλος, στο Ρέθυμνο η Επισκοπή που αναζητά τη νίκη προκειμένου να αυξήσει την διαφορά από την 11η Καλλιθέα φιλοξενεί τον Άλιμο που με νίκη ανεβαίνει ένατος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος

Κυριακή 21/12

Ερμιονίδα – Καλλιθέα 1-1

ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών 5-1

Φωστήρας – Πανηλειακός 3-0 α.α

Δευτέρα 22/12

14.15: Επισκοπή – Άλιμος (Δημ. Γήπεδο Γάλλου)

16.00: ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός (Δημ. Περιβολίων)

21.30: Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή (Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

Βόρειος όμιλος

Κυριακή 21/12

Ζάκυνθος – Απόλλων 1926 0-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 1-0

Ηρακλής – Λαμία 0-0

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

15.00: Πιερικός – Φωκικός (Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)

15.00: Εθνικός Σερρών – ΑΕΛ (Δημ. Στάδιο Σερρών)

15.00: Τύρναβος – Αιγινιακός (Αλκαζάρ)

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected