Κατηγορίες
Basket

ΤΣΣΚΑ – Ο πρόεδρος…λιώνει για Ιτούδη!

Το εγκώμιο των Δημήτρη Ιτούδη και Κάιλ Χάινς έπλεξε ο Αντρέι Βατούτιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «izvestia.ru». 

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως ο Έλληνας κόουτς έχει φέρει «πνεύμα νικητή» στην ομάδα, συγκαταλέγοντας τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού στους κορυφαίους της Ευρώπης! 

«Παίζουμε πιο γρήγορα και πιο θεματικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Γενικά παίζουμε μοντέρνο μπάσκετ. Αρέσει στους φιλάθλους, ενώ ακόμη περισσότερα παιδιά έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται. Ο προπονητής έχει μοιράσει τους ρόλους στους παίκτες και ο καθένας στην ομάδα ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Έτσι, έχουμε τις βάσεις να κάνουμε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν. Στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ξεκινά ένα διαφορετικό τουρνουά, το οποίο απαιτεί έξτρα δουλειά και κίνητρο. Στα παιχνίδια με Τσεντεβίτα, Λιμόζ και Ουνικάχα Μάλαγα δείξαμε χαρακτήρα. Ειδικά στο ματς στην Ισπανία γυρίσαμε από το -20. Με αυτόν τον τρόπο αποδείξαμε στους αντιπάλους μας πως δεν υπάρχουν “τελειωμένες” καταστάσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό ότι έχουμε χτίσει ένα πνεύμα νικητή», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν σε ερώτηση για τη δουλειά του Δημήτρη Ιτούδη. 

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στον Κάιλ Χάινς: «Η θέση του είναι αυτή του σέντερ. Αισθάνεται πιο άνετα όταν παίζει στο “5”, κάτι που έκανε πολύ επιτυχημένα στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ο Κάιλ, που έχει ύψος 1,97μ., συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Κάποιος μπορεί να γελάσει με αυτό που θα πω, αλλά μιλάμε για μία μοναδική περίπτωση παίκτη». 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected