Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θύελλα Φιλώτα – Δικός της ο Ζαρογιάννης!

10519768_426379157509865_2610464584371146159_nΈνα πολύ σημαντικό…γρανάζι πρόσθεσε στη “μηχανή” της η Θύελλα Φιλώτα! Η ομάδα του Ημαθιώτη προπονητή Νίκου Παπανώτα, ενέταξε στο δυναμικό της έναν από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας αλλά και έναν ακέραιο χαρακτήρα όσον αφορά τον ποιόν του αθλητή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζαρογιάννη, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη της Φλώρινας, παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας (απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος κ. Οκλαλιώτης) και συμμετείχε στο πρώτο διπλό με τη φανέλα της Θύελλας. Στον νεοφώτιστο στη Γ Εθνική σύλλογο θα βρει τους συμπαίκτες του στα Λευκάδια Παναγιώτη Μισαηλίδη, Λάντι Κόλα και Μάρκο Σιμηχανίδη, ενώ θα συνεργαστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Νίκο Παπανώτα, μετά την περσινή κοινή θητεία τους στον ΠΑΣ.

Το φλερτ που κρατούσε περίπου έναν μήνα, κατέληξε τελικά σε…γάμο και παρά τις προσπάθειες (άλλες πιο έντονες, άλλες σε φιλολογικό επίπεδο) ομάδων της Ημαθίας αλλά συλλόγων της Γ Εθνικής, η Θύελλα ήταν αυτή που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 29χρονου μέσου, με θητεία μεταξύ άλλων σε Εθνικό Αστέρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μακροχώρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected