Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εθνικός Φιλιππιάδας – Η ανάγκη για ενίσχυση και οι κινήσεις της διοίκησης

ethnikos_filippiadasτου Κωνσταντίνου Κολιού, sportsnow.gr

Η απόφαση της διοίκησης του Εθνικού Φιλιππιάδας να ενισχύσει στο βαθμό που έπρεπε την ομάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έφερε τους «κυανόλευκους» εν πολλοίς σε δεινή θέση τη φετινή σεζόν και σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που θα περίμεναν.

Το έργο πλέον των ανθρώπων του Εθνικού για τη δημιουργία της νέας ομάδας, είναι ακόμη πιο δύσκολο, πόσο μάλιστα από τη στιγμή που έχει υπάρξει ξεκαθάρισμα σε μεγάλο βαθμό στο υπάρχον ρόστερ των Φιλιππιαδιώτων. Σε μια ομάδα που φέτος είχε «τρανταχτά» κενά που στοίχισαν ακριβά, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναιεπιτακτική η ανάγκη για αρκετές και σημαντικές μεταγραφές.

Οι μεταγραφές και ο σχεδιασμός των «κυανόλευκων» πρέπει να είναι παίκτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρώτης γραμμής, έτοιμοι να μπουν και να ανεβάσουν επίπεδο τον Εθνικό. Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση με το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον υλικό και με τα «ερωτηματικά» να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις που επιβάλλεται να κάνει η «κυανόλευκη» διοίκηση. Κινήσεις σε συνδυασμό με τα «θέλω»του προπονητή, που θα πρέπει να αποφασίσει για τους παίκτες που θα αποκτηθούν και για αυτούς που δεν του χρειάζονται.

η συνέχεια του ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected