Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Το γκολ “οβίδα” του νεαρού Άνταμς και ο “μάγος” Ίθκο! (vids)

d8591cd6ca3de9867dfa561738770722_LΑλησμόνητο  θα μείνει στον Τσάρλι Άνταμς, αλλά και όχι μόνον αναμφίβολα, το παρθενικό γκολ στην καριέρα του.

Ο δανεικός από την Μπέρμιγχαμ στην Λίνκολν έκλεψε την παράσταση στο νικηφόρο 3-1 εκτός έδρας της ομάδας του επί της Γκρίμσμπι   στο ντέρμπι του Λινκολνσάιρ για το πρωτάθλημα της Κόνφερενς.

Ο 19χρονος μέσος  που δεν έχει καμία σχέση με τον συνονόματο και συνεπώνυμο  του άσο της Στόουκ ήταν αυτός που ισοφάρισε  λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους για τους φιλοξενούμενους με ένα τρομερό σουτ  που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ της γηπεδούχου ΜακΚίουον.

Στη συνέχεια  η Λίνκολν σημείωσε δύο ακόμα γκολ με τους  Πάουερ και Μάρσαλ και πήρε τους τρεις βαθμούς αλλά εκείνο του Άνταμς δεν ήταν απλά το καλύτερο του αγώνα αλλά και ένα από τα πλέον εντυπωσιακά της χρονιάς που φεύγει στο Μεγάλο ευρωπαϊκό Νησί.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να είναι ο Ίθκο που έκλεψε την παράσταση για μία ακόμα φορά στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων έπειτα από τις εορταστικές διακοπές της La Liga και ο διεθνής Ισπανός μέσος  ήταν ο πλέον κεφάτος της παίκτης.

Ο 22χρονος  εντυπωσίασε με το εξαιρετικό σόλο γκολ όταν με απίθανες ντρίμπλες απέφυγε τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο πριν στείλει με εξαιρετικό σουτ την μπάλα στα δίκτυα  του Νάβας στην μακράν κορυφαία στιγμή  του διπλού των Μαδριλένων ενόψει του αυριανού φιλικού με την Μίλαν  στο Ντουμπάι στο πλαίσιο του Challenge Cup.

Και λίγο αργότερα ήταν εκείνος που με νέο απολαυστικό σλάλομ ξεκίνησε την επίθεση η οποία ολοκληρώθηκε με τον Χαβιέ Ερνάντεζ να πετυχαίνει ένα εύκολο γκολ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected