Διάφορα

Το ImathiaSportsNews στο Ράδιο “Ermis” – Και το όνομα της εκπομπής είναι…

ermis-imathiaΝέο έτος, νέες ιδέες από τους συνεργάτες του ImathiaSportsNews! Όπως ανακοινώσαμε πρόσφατα (και έχουμε λάβει εξαιρετικές κριτικές), η αγαπημένη σας ιστοσελίδα ανοίγει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους αναγνώστες του, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με το Radio “Ermis”, μία από τις πιο “δυνατές” ιντερνετικές συχνότητες στην Ελλάδα.

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο αρχισυντάκτης Αργύρης Τσιγγενόπουλος, θα εκπέμπει διαδικτυακά κάθε Δευτέρα από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, με ειδησεογραφία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού (ως κύρια θεματολογία) αλλά και κους κους με ανθρώπους όλων των αθλημάτων (και όχι μόνο)!

Το όνομα της εκπομπής μας…παίδεψε λίγο αλλά καταλήξαμε στο μικρό και κατανοητό “ImBall”, που περικλείει τόσο την περιοχή μας (ως πρώτο συνθετικό) όσο και τη στρόγγυλη…Θεά, που για πολλούς είναι το ποδόσφαιρο, για κάποιους το μπάσκετ, για άλλους το βόλει κ.ο.κ.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι τελευταίες πληροφορίες για την πρώτη εκπομπή αλλά και τις δυνατότητες που θα έχουν οι ακροατές (εκτός βεβαίως της Live μετάδοσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected