Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Μεταγραφές

Σούλα Σπυριδωνίδου – Το μεγάλο βήμα έγινε!

10849748_1529767723961245_4520002798646024903_nΗ (φυσιολογική) συνέχεια στην καριέρα της Σούλας Σπυριδωνίδου, όπως πολλοί αναμένουν και ελπίζουν για τη νεαρή παίκτρια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, “τύπωσε” χθες την νέα της σελίδα!

Η 17χρονη διεθνής επιθετικός των “πρασίνων” ανήκει και τυπικά πλέον στον Άρη Θεσσαλονίκης, που φέτος αγωνίζεται στην Α Εθνική του πρωταθλήματος Γυναικών Ελλάδας και περσινή αντίπαλος του Αγροτικού στη δεύτερη κατηγορία.

Η πρώτη σκόρερ της περσινής περιόδου αλλά και των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της φετινής σεζόν με 8 γκολ, συμφώνησε σε όλα με τον ιστορικό σύλλογο και με τη δεδομένη επιθυμία του “πράσινου” συλλόγου να μη σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της, “άναψε” το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Η ίδια μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News αναφέροντας :

“Δεν θα μπορούσα να μην είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχισμένη για τη μεταγραφή μου στον Άρη. Θεωρώ τον εαυτό μου 100% έτοιμο για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Μέσω του ImathiaSportsNews θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για τη συνεργασία μας, τον προπονητή μου κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο που με ανέδειξε και τις συμπαίκτριες και φίλες μου που χωρίς αυτές, τώρα δεν θα μιλούσαμε για μεταγραφή…

Εύχομαι στον Αγροτικό Αστέρα να πετύχει τους στόχους του και είμαι σίγουρη πως στο μέλλον μόνο επιτυχίες θα μετρά η ομάδα της καρδιάς μου…”


 

*Το ImathiaSportsNews εύχεται στη Σούλα καλή επιτυχία στη νέα της ομάδα και πολλές πολλές κλήσεις στην Εθνική Ελλάδος!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected