Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Κοντά σε μια εντυπωσιακή μεταγραφή!

DSCN1104“Άνοιξε” σήμερα και επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην ελληνική επικράτεια και οι ομάδες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, μπορούν πλέον να κινηθούν πιο “ζεστά” με στόχο την ενίσχυση τους αλλά και την…εκκαθάριση του ρόστερ όπου αυτό επιβάλλεται.

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μεταγραφικό παζάρι είναι και ο ΦΑΣ Νάουσα. Μετά την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού Απόστολου Παρηγορίδη από τον γειτονικό ΓΑΣ Ροδοχωρίου, το συγκρότημα του Γιώργου Σγούρδα ετοιμάζεται να μπει ακόμη πιο δυνατά στην διεκδίκηση παικτών, κυρίως από το…πάνω ράφι!

Ένας από αυτούς είναι και ο επιθετικός για τον οποίο ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα της Γ Εθνικής και θεωρείται από τους κορυφαίους σκόρερς των τελευταίων ετών, με ξεχωριστή…θέση στα Ημαθιώτικα δρώμενα.

Ο ίδιος ταξίδεψε στην πόλη της Νάουσας και συνέχισε τις επαφές με τους διοικούντες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα. Εκτός των άλλων, θα πρέπει να ξεπεραστεί και η προσωρινή(;) δυσκολία παραλαβής της ελευθέρας από την τωρινή του ομάδα, κάτι που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος εφόσον επιτευχθεί η αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected