Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οι δύο πρώτες μεταγραφές!

DSC_0171 (1)Τις πρώτες προσθήκες για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αλλά και τις πρώτες αποχωρήσεις ανακοίνωσε σήμερα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Η Κατερινιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού μέσου Ζαχαρία Δημητρουλόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, Εορδαικό, Φωκικό, Ερμιονίδα αλλά και την ενταξη του 24χρονου επιθετικού Γιάννη Ζαχαράκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Κύμης και φόρεσε ακόμη την φανέλα των Νίκη Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Δομοκού.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του τεχνικού Απόστολου Στύλου. Είναι πλέον κάτοικοι Κατερίνης, προπονούνται με την ομάδα από χθες Παρασκευή και αναμένεται έστω και ανεπίσημα να ντεμπουτάρουν στο αυριανό φιλικό του Αχιλλέα κόντρα στον συμπολίτη Βατανιακό.

Αποχώρησαν Γελαδάρης,Τρικαλόπουλος

Παρελθόν από την ομάδα του Αχιλλέα αποτελούν από χθες οι νεαροί Λάζαρος Γελαδάρηςκαι Θανάσης Τρικαλόπουλος, οι οποίοι παραχωρήθηκαν σε Πύδνα Κίτρους και ΑΕ Καρίτσας αντίστοιχα, ομάδες της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας καθώς δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Φιλικό τέστ με Βατανιακό

Στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραισκάκης, ο Αχιλλέας δίνει αέριο Κυριακή δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Βατανιακό με τον Απόστολο Στύλο να θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14 :30 στο Δημ.Γήπεδο του Παλαιού Κεραμιδίου.

*athlitikopierias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected