Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

77300a27757ac487407a524013963bbd_LΗ Λάρισα ήταν νικήτρια με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στο πρώτο παιχνίδι για το 2015, οι βυσσινί, έπιασαν καλή απόδοση και κέρδισαν δίκαια την Αναγέννηση που δεν μπόρεσε, να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Η Λάρισα με το τρίποντο παραμένει κοντά στην κορυφή, στο γκρουπ των ομάδων που θα αγωνιστούν, στα playoffγια την άνοδο στην SuperLeague.

Η Αναγέννηση,  πήγε στην Λάρισα για να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς, δεν κατάφερε να απειλήσει την  Λάρισα.

Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 19΄’ ο Καρανίκας, βρέθηκε εξω από την μεγάλη περιοχή, σούταρε η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι  και έκανε το 1-0. Στο αμέσως επομενο λεπτο ο ΠΙνδώνης από πλεονεκτική θέση σούταρε αλλα η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, η απόδοση έπεσε. Λιγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Νίκιτς για την Αναγέννηση αποχώρησε λογω τραυματισμού και την θέση του πήρε Υφαντής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Η Λάρισα είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 60’, η Αναγέννηση, δημιούργησε την πιο σημαντική της στιγμή. Ο Γκουγκούδης, βρέθηκε σε θέση τετ τα τετ αλλα ο Αποστολίδης, έσωσε την ομάδα του και κρατησε το 1-0.  Στο 72’ η Λάρισα πέτυχε το 2-0 και σφράγισε την νίκη, ο Περρίκος με κεφαλιά πάσα βρίσκει τον Πινδώνη ο οποίος πιάνει ένα γεμάτο σουτ από κοντά και γράφει εύκολα το 2-0. Στα υπόλοιπα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι, ήταν ευχαριστημένοι με το 2-0, ενώ οι παίκτες της Αναγέννησης, απογοητευμένοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Αποστολίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΛ:Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας( (63 Περίκος) Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (90 Τσεμπερίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς(44’ Υφαντής. ) , Τζέκος(78 Παναγιωτόπουλος)   , Μπιτέλης, Μαυρίας (57 Βουτσιάς).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected