Super League 1

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (3-2) Στην…κόψη του ξυραφιού το ματς!

1188308Πολλές συγκινήσεις, αρκετή ένταση και ένα παιχνίδι άκρως ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του είχε η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ για το 2015  στην Τούμπα. 

Ο “Δικέφαλος” κέρδισε τελικά με 3-2 τον πολύ αξιόμαχο Πανιώνιο, αλλά για να το κάνει χρειάστηκε να δει δύο φορές την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίρνει προβάδισμα στο σκορ (τη μία με ανύπαρκτο πέναλτι) και να ξεπερνά τον εκνευρισμό των παικτών του και της κερκίδας, ελέω Δελφάκη.

Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν πολύ στα στημένα του Ρατς (σκόραραν δύο φορές και μάλιστα με Βίτορ και Μαντούρο που δεν είχαν βρει άλλη φορά δίχτυα φέτος), αλλά και στις επεμβάσεις του Ιτάνζ που σε αρκετές περιπτώσεις αποδείχθηκε φύλακας άγγελος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν εξαιρετικά Ιμπαγάσα σε ρόλο οργανωτή αντεπιθέσεων (αδίκησε τον εαυτό του με την αποβολή) και πολύ επικίνδυνους τους Κολοβό και Γιάννου.

Έσπασε το ρόδι ο Γιάννου…

Οι καιρικές συνθήκες στην Τούμπα ήταν άκρως χειμωνιάτικες, αφού ο δυνατός αέρας και οι 9 βαθμοί Κελσίου πάγωναν τα πάντα! Σε αυτά προσθέστε και το 0-1 που έκανε μόλις στο 2′ ο Απόστολος Γιάννου, ύστερα από λάθος του Μαντούρο και ασίστ του Ιμπαγάσα. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ “σκότωσε” την πρώην ομάδα του με άψοφγο πλασέ βάζοντάς της δύσκολα με το καλημέρα…

…απάντησε ο Βίτορ!

Έξι λεπτά άντεξε ο Πανιώνιος στην θέση του οδηγού, αφού στο 8′ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ρατς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιγκέλ Βίτορ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο φετινό του τέρμα.

“Βουτιά” Κολουβού και 1-2

Στην επόμενη φάση του αγώνα ο Δημήτρης Κολοβός έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έπεσε μόνος του, ο Δελφάκης κοντοστάθηκε, αλλά τελικά έδειξε το σημείο του πέναλτι, ίσως με την βοήθεια του βοηθού του. Ο Κολοβός εκτέλεσε σωστά κι έκανε το 1-2 μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected