Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Τέλος ο Χάνος!

Xanos_610x400Αποχώρησε από τον Πύρασο ο Άκης Χάνος, που ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει όλες τις καλές αναμνήσεις από την τελευταία τριετία και ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση των νεοφώτιστων:

Ανακοινώνεται ότι λύθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Άκη Χάνο. Ο Άκης αποτέλεσε μέλος του Πυράσου σε ιστορικές περιόδους και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση των δύο σερί πρωταθλημάτων και δύο σερί κυπέλλων ΕΠΣΘ. Ανήκε στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2015. Στα τρία χρόνια, αγωνίστηκε σε 74 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ ήταν ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι στους δύο τελικούς του Κυπέλλου! Επίσης, είναι ένας από τους οκτώ ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τον Πύρασο σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, Γ” Εθνική, Δ” Εθνική και Α” ΕΠΣΘ. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο, για το ήθος και το χαρακτήρα, την επαγγελματική του συμπεριφορά και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική του ζωή αλλά και την ποδοσφαιρική του πορεία.

Μετά την ανακοίνωση, ήρθε και η επίσημη δήλωση του παίκτη, που αποχαιρέτησε… φίλους:

«Μέσα από αυτή τη δήλωσή μου στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πυράσου, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου, το φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Φεύγω από την ομάδα σαν φίλος, έχοντας την ηθική ανταμοιβή ότι βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις για να φθάσει ψηλά ο Πύρασος. Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τέσσερις συνεχόμενους τίτλους την τελευταία τριετία κι ανεβάσαμε την ομάδα στη Γ” Εθνική. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το οικογενειακό κλίμα εκτός αγωνιστικών χώρων… Ήταν χαρά και τιμή για εμένα που υπήρξα μέλος του Πυράσου σε πετυχημένες και ιστορικές περιόδους. Κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι η ομάδα να μπορέσει να εκπληρώσει το φετινό στόχο της παραμονής στη Γ” Εθνική. Θα είμαι πάντα δίπλα στον Πύρασο που μπορεί να υπολογίζει σε ένα φίλαθλο παραπάνω…».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected