B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ακαδημία Βέροιας – Εντυπωσιακή κίνηση με Καλφούντζο και η μεταγραφή έκπληξη!

10408613_1619742518252512_8864432830541321382_nΜε τον πλέον ιδανικό τρόπο άνοιξε την αυλαία των μεταγραφών η Ακαδημία Βέροιας. Η πρωταθλήτρια χειμώνα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής ενέταξε στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Καλφούντζο, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Ειρηνούπολης. 

Ο 20χρονος μέσος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία αυτή την εποχή, ωστόσο όποτε θα καταστεί δυνατό θα ενισχύσει την προσπάθεια των “βυσσινί”, που φέτος πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ακαδημίας (με θητεία σε ΑΕΠ Βέροιας, Λεβαδειακό Κ20, Αχιλλέα Νεοκάστρου) συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ωστόσο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα.

Από κει και πέρα, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης νέου δελτίο στον Χρήστο Τζιόκα, που ανήκε πέρσι στη Νέα Γενεά Νικομήδειας, ωστόσο γραφειοκρατικοί λόγοι δεν επέτρεψαν την μετακίνηση του στην Ακαδημία το καλοκαίρι. Φαίνεται όμως πως θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και ο 22χρονος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των “βυσσινί”.

Οι προσπάθειες ωστόσο της διοίκησης, σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Τάσο Ανθυμίδη έχουν επιφορτιστεί με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί θα αποτελέσει σημαντικότατη κίνηση, τόσο ουσίας όσο και εντυπωσιασμού. Ο ποδοσφαιριστής (το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό) έχει πολλές “γεμάτες” χρονιές στο ενεργητικό του (πάντα σε υψηλό επίπεδο) και ενδεχόμενη μεταγραφή του, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στην Α1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected